KK da şaşırdığınız şeyler?(Gülünç)

Kazen erkek mi muhabbetini yeniyken ben de yapmıştım ama kendi kendime :KK60: Şaşırdım tabiki de :KK53:

Tahmin gücümüzü kullanıyoruz bazen,yada farklı geliyor hayalimizdeki kişi :KK53:
bazen resimlerini görünce aa bu tahminimden ne kadar farklıymış demişiliğim çok fazla. hayalimdekiyle o kadar farklı çıkıyorki bir kısmı.
çok merak ettiğim kişiler var kkda. resimlerini koysalarda merakım geçse:KK53:

Son düzenleme:
bazen resimlerini görünce aa bu tahminimden ne kadar farklıymış demişiliğim çok fazla. hayalimdekiyle o kadar farklı çıkıyorki bir kısmı.

Benimde merak ettiklerim yok değil yani :KK53: bak mesela beni yaşlı saçları beyazlanmış biri sanıyorlar :KK60: :KK60: ben seni biliyorum ama maşallahın var yani :nazar::nazar:

benim en çok şaşırdığım şey geçmişte bir üyenin kocasını camiinin değil de camın önünde beklediğini öğrendiğim olmuştu,bu konuyu bilenler olayı hatırlayacaktır tüm kk ya rezil olmuştum :KK60::KK60:

tabii ambitious olayını da hiç unutamam :KK53:

Benimde merak ettiklerim yok değil yani :KK53: bak mesela beni yaşlı saçları beyazlanmış biri sanıyorlar :KK60: :KK60: ben seni biliyorum ama maşallahın var yani :nazar::nazar:

ikinizin de Maaşallahı var,herşeyiniz süper :nazar:

ben parkuşa çok şaşırmıştım 90 yaşında olmasına rağmen yüzü,fiziği genç kız gibi arkadaşım :KK1:

birde bdvde bir konuda konu sahibinin sevgilisinin ayak tırnaklarını yemesi olayında bu akrobatik hareketi nasıl becerebildiğini hala çözebilmiş değilim:KK53::KK1:

ikinizin de Maaşallahı var,herşeyiniz süper :nazar:

ben parkuşa çok şaşırmıştım 90 yaşında olmasına rağmen yüzü,fiziği genç kız gibi arkadaşım :KK1:

Seni ve parkon teyzeyi göremek kısmat olmadı yani,merak ediyorum iikinizde :KK19:
Çok mersi kadişim sağol :KK19:

birde bdvde bir konuda konu sahibinin sevgilisinin ayak tırnaklarını yemesi olayında bu akrobatik hareketi nasıl becerebildiğini hala çözebilmiş değilim:KK53::KK1:

Evet ya ne kadan iğrenç bişeydi demi :KK53::KK53:

X