- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
- Konu Sahibi KarKralicesi
- #3.901
haklısın kımse kalmadı artık
Herkes dağıldı,face çıktı böyle oldu..
çete liderlerimisin abla
karanlık işler sultanı seni
Geyikte kızlar öyle didi,elebaşımız sensin didiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın kımse kalmadı artık
çete liderlerimisin abla
karanlık işler sultanı seni
Herkes dağıldı,face çıktı böyle oldu..
Kazen erkek mi muhabbetini yeniyken ben de yapmıştım ama kendi kendime Şaşırdım tabiki de
kacınılmaz muhabbettir o
Sonuçta kadınlar kulübu burası üyeleri de anlamak lazım şaşırıyor insan
bu kknın kaçınılmaz herkesin yaşadığı bir olayıdır. çoğu kişi için aynını düşündümdü bende.bnde bazı üyelerin resimlerini görünce çok şaşırırım
hayalimdekiyle uzaktan yakından alaksı yoktur çünki:)
bu kknın kaçınılmaz herkesin yaşadığı bir olayıdır. çoğu kişi için aynını düşündümdü bende.
bazen resimlerini görünce aa bu tahminimden ne kadar farklıymış demişiliğim çok fazla. hayalimdekiyle o kadar farklı çıkıyorki bir kısmı.Tahmin gücümüzü kullanıyoruz bazen,yada farklı geliyor hayalimizdeki kişi
bazen resimlerini görünce aa bu tahminimden ne kadar farklıymış demişiliğim çok fazla. hayalimdekiyle o kadar farklı çıkıyorki bir kısmı.
çok merak ettiğim kişiler var kkda. resimlerini koysalarda merakım geçse
sağol canım.Benimde merak ettiklerim yok değil yani bak mesela beni yaşlı saçları beyazlanmış biri sanıyorlar ben seni biliyorum ama maşallahın var yani
sağol canım.
bende seni biliyorum. sarışın inceciik, fıstık gibisin.
benim en çok şaşırdığım şey geçmişte bir üyenin kocasını camiinin değil de camın önünde beklediğini öğrendiğim olmuştu,bu konuyu bilenler olayı hatırlayacaktır tüm kk ya rezil olmuştum
tabii ambitious olayını da hiç unutamam
bazen resimlerini görünce aa bu tahminimden ne kadar farklıymış demişiliğim çok fazla. hayalimdekiyle o kadar farklı çıkıyorki bir kısmı.
çok merak ettiğim kişiler var kkda. resimlerini koysalarda merakım geçse
Benimde merak ettiklerim yok değil yani bak mesela beni yaşlı saçları beyazlanmış biri sanıyorlar ben seni biliyorum ama maşallahın var yani
seninde öyle. bebeksin bebek. parkonde öyle. saıışın bomba..ikinizin de Maaşallahı var,herşeyiniz süper
ben parkuşa çok şaşırmıştım 90 yaşında olmasına rağmen yüzü,fiziği genç kız gibi arkadaşım
seninde öyle. bebeksin bebek. parkonde öyle. saıışın bomba..
ikinizin de Maaşallahı var,herşeyiniz süper
ben parkuşa çok şaşırmıştım 90 yaşında olmasına rağmen yüzü,fiziği genç kız gibi arkadaşım
birde bdvde bir konuda konu sahibinin sevgilisinin ayak tırnaklarını yemesi olayında bu akrobatik hareketi nasıl becerebildiğini hala çözebilmiş değilim
sanırım fakeydi oda:))Seni ve parkon teyzeyi göremek kısmat olmadı yani,merak ediyorum iikinizde
Çok mersi kadişim sağol
Evet ya ne kadan iğrenç bişeydi demi