- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
- #2.281
darkcım maşallah cok tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darkcım maşallah cok tatlı
valla şu an yağmuru izlerken iyi gidiyo arkasındanda mutlaka Berlin - Take my breath away
iyidir canım sen nasılsın
kızlar baktım ellerim ayaklarım sapsarı kalktım bişiler atıştırdım ay ölücüm ben
kızlar baktım ellerim ayaklarım sapsarı kalktım bişiler atıştırdım ay ölücüm ben
öyle yapmam lazım valla anladım kansızlıkta var bende baktım ayaklarım fln sapsarı
vitamin desteklerinden al bari cnm bu ara..
tövbe de kız:mymeka:
topraam burdayım canım ama geçmişi okumaktan bugüne gelemiyorm :)
o gunu hatirlamak bile istemiyorum. evliligimin ertesi gunu saat 9 ziiiiiirrrrrrrrrrr telefon, kim olabilir kaynana cadisi, kalktiniz mi evet dedik ama yatiyorduk, geldi, uzaktan misafirler gelmisti dugun icin, onlarin hepisini eve cagirdi, bana herkesin elini op dedi, bende sirayla optum, bu sey gibi oldu : beni halletti oglunuz ve bakire ciktim. misafirler gittikten sonra, cok yorgun oldugumuz icin yatacaktik, ama bu cadaloz kaynana ne derse begenirsin, " sen benim odamda yat, benim oglum cok yorgun":1shok: beynimden vurulmusa dondum. bende yatmadim. odama girersem kiyamet kopar. simdi bile kotu oldum yani. ettiggi kadar ceksin insallah.kötükedihüso
ıyyy. ne biçim kaynanaymışş. sinir etti benii.
cadoloz karıııııııı:mymeka: