Kk cins kpek aryorum...

baRbie_baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
7
0
Doğru yer mi blmiyorum ama küçük cins bir köpek arıyorum.Evde beslemek için.En fazla 3 yaşında olabilir.Eğer vermek istiyen varsa...:ecrin_bebek:

baRbie_baby;

Ben de köpek sahibiyim.Eğer buradan bulmazsan bulunduğun şehirde mutlaka belediyeye ait hayvan barınakları vardır.Oradan sahipsiz bakıma muhtaç bir yavruya sahip çıkabilirsin ayrıca 3 yaş bir köpeğe göre, bazı alışkanlıkları edinmek için geç olabilir.Lütfen pet-shoplardan almayı aklından geçirme.

sevgiler....

Merhaba,
Evcillerin satışına kesinlikle karşıyım ama birde şöyle bakın olaya. 5 tane köpeğim yavruladı, ve bunların aşılarını yaptım bunun bir maliyeti oldu. Bu maliyeti almalımıyım ? Bence almalıyım. Lakin satın aldım ise köpeği ve artık vermek istiyorsam bunu satmamalıyım bunun bir cezayı yaptırımı olmalı buda bedava vermek. Önceki 5 mesajı sildim karşılıklı atışan her 2 kişininde uslubunu beğenmediğimi ifade etmeliyim.

Bu mesajı biraz geç gördüm ama tebrik ediyorum Kazen, kesinlikle doğru mantık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…