Gelinlik Modelleri KK Büyük Beden Gelinlik Arşivi

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
Tesettürlü gelinlik arşivimden sonra, Türkiye'de belki de daha fazla göz ardı edilen büyük beden gelinlikler için de bir arşiv oluşturmaya karar verdim. Sırf günümüzün dayattığı beden kriterlerine uymadığı için, özellikle de gelinlik pazarında yok sayılan ve kendine sunulan güzel, özenli hiçbir şey olmadığı için gelin olurken ne yapacağını şaşıran bayanlar için olsun bu başlık.

Çünkü ne kiloda olursa olsun her kadın içinde kendini güzel hissedeceği bir gelinlik giyinmeyi hak ediyor ve güzel görünüyor da :KK66:

Elegant-Wedding-Dress-in-Plus-Size-MLJ3052-.jpg

Elegant-Princess-Plus-size-embroidered-bridal-gown.jpg

Julietta-3051.gif

White-Satin-A-Line-One-shoulder-Court-Train-Plus-Size-Wedding-Dress-290-1.jpg

Ivory-V-Neck-A-Line-Beading-Satin-Court-Train-Plus-Size-Wedding-Dress-287-1.jpg

5268.jpg

plus-size-wedding-dresses-1.jpg

plus_size_a_line_strapless_chapel_train_satin_wedding_dress_with_appliques_4142_1.jpg

plus_size_a_line_halter_chapel_train_satin_wedding_dress_with_embroidery_4140_1.jpg

Haydi bismillah!

Son düzenleme:
Gercekten cok begendim eminim bir cok arkadasımızın isine yarayacaktır.
Tesekkürler..
:KK34:

ya ben 36 bedenim ama burdaki gelinlikleri daha cok begendim :KK9: bi de modellerin hepsi kapalı hanımlar hariç herkesin giyebileceği türden (bence) avangart acayip marjinal şeyler yok

Kilolu değilim ama burdaki modellere bayıldım:KK19: halen kararsız olanlar, bu modellerden seçebilir. Hepsi çok şık modeller. Emeğine sağlık canım:KK19:

Hay sen çok yaşa canım ya nerden buldun bu modelleri ben o kadar aradım internette hep belli 2-3 model vardı, zorlada olsa benim gelinlik kesinleşti gibi ama yinede bir çok kişiye yardımcı olur dikim yaptıranlarda
emeğine sağlık
süppersin süppeerrrr
gelinliğim olsun benide eklersin bu modellere tombak gelin olarak :KK1::KK1::KK1::KK1:

En önemlisi vücut tipine göre gelinlik giymek sanırım.İçlerinde çok güzel modeller var bence.Alıp 36 beden yaptırabiliriz. =) Fakat aynı manken bayanın bir straplez giydiği gelinlik var birde kol detayı olan var -askı gibi olanlar- Kesinlikle arada dağlar kadar fark var bence.Straplez gelinlik sevmiyorum zaten bir de kilolu bayanların tercih etmemesi gerektiğini düşünüyorum.Çok daha kilolu göstermiş bana kalırsa.Güzel paylaşım olmuş.Kilo problemi olanın da olmayanın da yararlanabilceği modeller.​

bende tombik gelin oldum
cokta güzel bi gelinligim oldu

kol detaylari cok hostu, dantelliydi, karin kismi drapeliydi ve kabarikti
model icin fikir acisindan merak eden olursa bana ulassin :)

ay çok güzel kesinlikle çirkin gelin yoktur bütün gelinler güzeldir ama benim gibi 42 beden bi insan keşke 3 sene önce bunları görsem kesinlirkle birinden birini diktiriridim. olsun artık başka arkadaşlar faydalanır... teşekkürler.

X