EVET DİLEK ABLACIĞIM GERÇEKTEN GÜZEL BİR GÜNDÜ,Bencede Çok gÜzeldİ keŞke acı haberİ almamıŞ olsaydık rabbİm aİlelerİne sabır versİn yeter artık yÜreklerİmİz yanmasın eveet veysel beye Çok teŞekkÜr edİyorum bİzİ gÖtÜrdÜ ve getİrdİ dondurma bİle aldı bİze yaaaaa canomda haber vermese zaten gİdemezdİk teŞekkÜrler herŞey gÜzeldİ hep beraber de gİdelİm bİrgÜn
TOMBİŞİM BİTANEM SENDE İYİKİ VARSIN CANIM BENİM, İYİKİ GELMİŞİM, SİZİN SAYENİZDE EYLÜLÜM KAYMAKIMIDA GÖRMÜŞ OLDUM,evet harika bir gün yaşadık.taki hakkariden gelen o acı haber yüregimizi yakana kadar.konser iptal edildi müzik yayını durduruldu.herkezler piknige devam etti ama neşe kalmamıştı.canom eylülümün davetiyle oradaydık çok ani gelişmeyle katıldık.aramızda olmayanların kulaklarını çınlattık.eylülümü çoktan görmemiştim sarılıp hasret giderdik. biz ayrılmaz 3biyerde olarak anca beraber kanca beraber sloganıyla düştük yollara.ben istedim diye planını programını erteleyerek yanımda olan can arkadaşım herbişeyim kalişime dilek52 canoeylül iyiki varsınız sizi çokkkkkk seviyorum...azer beyde sagolsun eşimi yanlız bırakmadı sohbetleri koyuydu.ve benim can yoldaşım 38yıllık yol arkadaşım beni mutlu ettin.ARKADAŞLARIMDA memnuniyetlerini bildirmişler biokadar seninde mutlu olacagını bildigim için senin adına ben cvp veriyorum ve çok kısa sürdü enkısa zamanda tekrarlayalım dedigini duyar gibiyim. rabbim senden razı olsun.seni çokkkkkkkk seviyorummmmm.KARAŞAHİNİMMMMMMMMM.
çok güzelsiniz..cansınız yine...... bu da izmirden size hediyem olsun....şehit ailelerine rabbim sabırlar versin..hainler bilsinler ki bu vatanı bitirmek öyle kolay değil....
oooooooo maaşallah hatunlar,harikasınızopuyorumnanaktan
Ne diyim ben size şimdi yemişler içmişler bal şeker olsun hanımlar opuyorumnanaktan fıstık gibisiniz yine her zaman ki gibi kocaman öptüm sizleri Şeniz
süpersiniz.. rabbim dostluğunuzu daim etsin...Şeniz
Afiyet olsun.
Sporlarda yapılmış üstüne.
Dostluğunuz daim olsun inş.
bi an içinizde eski kaynanamda olabilir diye düşündüm ama ohh yokmuşdelikafaduldendelikafaduldenşaka şaka afiyetler olsun teyzelerim kaydirigubbakcemile3
çok çok güzelsiniz ,eylül'cüğümü tanıyamadım :uhm: nerde o benim sarı şekerim, nerde bu karabiber kaydirigubbakcemile3
muhteşemsiniz yine her zamanki gibi tabüküne , hepinizi öperim :1hug:
dostluğunuz hep sürer umarım
kıskandımmmmmmmm))))))))))
teşekkürler kızlar, sergücüm sen bizi unuttun gari, başkalarınamı takılıyosun bilmemkii:sm_confused:dostlugunuz ve mutlulugunuz hep daim olsunolumunekankayizsmile
dilek ablam tabikide fethedecek bakarsın gene lazım neyim olur kıs :lepi:tombişim yine fetettin veysel beyin kalbini allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun mıhtarım sana da iyi oldu açık hava kalan işler nasıl olsa biter oooh sefamız olsun
amin canım benim rabbim hiç kimselere zamansız ayrılık vermesin...inşallah hava izin verirse tekrarlıcaz ama..öpüyorum...tombişim yine fetettin veysel beyin kalbini allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun mıhtarım sana da iyi oldu açık hava kalan işler nasıl olsa biter oooh sefamız olsun