- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.537
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
hihihihihihi çok hoş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: ey allam bu ne güzellik tütüttütüttütütü şu pc başında olan ayça bana sölemişti gidicem diye :icecream:
pembe bana çok yakışmış zuhahahah :roflol: nan red silikonmu yaptırdın öle kasım kasım kasılıyon kıllarda gitmiş karınca yağı işe yaradı galba :roflol: nan kısım sölücem seni anana babana sizden habersiz kaçıp afrikalara gidiyo bide orda göğüs dekoltesi veriyo dicem (sanki çok varmış gibi) :roflol: :roflol:
:1closedeyes: pembe bana yakışır tabikide ne sandınlaelaelaelaelae yok lem yaptıramadım daha silikonu para yok varsa sende 5000 ytl alabilirim yane sorun olmaz karıncaya gelince dün aldık lem :mymeka: göğüs olsa tükkan senin olum gösteriş yapayım ama işte yok:roflol:
Sonunda Afrikalı kk'lılarda buluştu.isimleri az sonra.
kiz bunlar kk daki en möhim konulara dalmislar,icinden cikamiyorlar baksaniza nasilda bakiyorlar ekrana dag cicegim nerden buldun bunlari ünümüz teee afrikalara kadar gitmis be .paylasimin icin sagol.
dag cicegim ya ayaklarina saglik gitmisken bide röportaj alaydin yorumlarini dinleyeydin,en cok hangi konulari begenmisler,en cok hangi üyeyi sevmisler,kazen hakkindaki görüsleri :roflol:
dag cicegi calismalarindan dolayi seni kutluyorum,calismalarinin devamini bekliyoruz,kolay gelsin.sirada hangi ülke var :uhm: