Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu turnuwaya neden oynamayanlar girmiş anlamadım madem oynamayacaksın nie girdin oynayacaksan nie oynamadın nerdesin
ben ne zaman oynadım da 0 aldım nan :mymeka:
Ne yaptında öyle oldu be :roflol::roflol::roflol:
bu turnuwaya neden oynamayanlar girmiş anlamadım madem oynamayacaksın nie girdin oynayacaksan nie oynamadın nerdesin
diğerlerini bilmem ama ben bir editörüm turnuva açtığımdan oyunu beğensemde beğenmesemde katılmak durumunda kalıyorumtuceyle ikimiz 0 aldık noolcak şimdi
diğerlerini bilmem ama ben bir editörüm turnuva açtığımdan oyunu beğensemde beğenmesemde katılmak durumunda kalıyorum
ayrıca arcade oyunlarda yeterince 1. sahibimbirde bu eğlencede kendime pay çıkarmak istemedim
ikinci sorun içinde büyük bir ihtimalle oyun ilerlemeyecek
diğerlerini bilmem ama ben bir editörüm turnuva açtığımdan oyunu beğensemde beğenmesemde katılmak durumunda kalıyorum
ayrıca arcade oyunlarda yeterince 1. sahibim
birde bu eğlencede kendime pay çıkarmak istemedim
ikinci sorun içinde büyük bir ihtimalle oyun ilerlemeyecek
lülülülülülü o ben değilim:1ninca:içimden bi his yanlış anlasıldım diyo ama bilmiorum öylemi yoksa ben oynayalım sıradaki oyunlara geçelim die oynamayanlar oynasın dedim üzüldüm şimdi özür dilerim senağlama senağlama senağlama senağlama