• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kjljklj

kızlar hadi ben oynadım sıradakiiiii ödüm patladı oynarken skor kabul edilmicek die kolay gelsin sizlere bol sans kaydirigubbakcemile2

ben bu oyunda en fazla 65 yaptım yahu .

bastan yenılecegım kesın akannehir

yarın oynarın cıkıyorum cunku sımdı hem canavar ve balsurat gelsede neden boyle olmus anlasak

ben oynadım kızlar ama oyunu sevmediğim için direk gir çık yaptımsengözlerimebaksanab

citol beni eledi oyunun birinde
digerinede giremiyorum doldu galiba aslinda daha fazla yapiyordum

turnuvaya katildim,hexxagonu oynadim.bu oyunda 1.yim ama,bir yanlislik yapip 0 aldim akannehirinanamiyorum.turnuva acemiligi.neyse bunuda ögrenecegim yavas yavas.:delphin:

turnuvaya katildim,hexxagonu oynadim.bu oyunda 1.yim ama,bir yanlislik yapip 0 aldim akannehirinanamiyorum.turnuva acemiligi.neyse bunuda ögrenecegim yavas yavas.:delphin:

Bende mahjong da birinci olacağımı düşünürken elendim kaydirigubbakcemile3
Arada oluyor öyle...
Bu arada bayramda yoktum korktum turnuvalara yetişemeyeceğim diye ama yetiştim... :hulya:

Bende mahjong da birinci olacağımı düşünürken elendim kaydirigubbakcemile3
Arada oluyor öyle...
Bu arada bayramda yoktum korktum turnuvalara yetişemeyeceğim diye ama yetiştim... :hulya:
yetistigine sevindim.bende diger oyunlari hep kacirmisim.ama simdi elimden geldigi kadar takip etmeye calisiyorum.

hexxagonu deneme oyunlarda daha yuksek yapıyordum taktik hatasından daha düşük aldım :))

bu turnuwaya neden oynamayanlar girmiş anlamadım madem oynamayacaksın nie girdin oynayacaksan nie oynamadın nerdesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back