kjljklj

Ben şimde deneme oynayım dedim 995 aldım şoktayım ya ben bu oyunda hiç bukadar yapamazdımm yaa şimdi turnuvada kesinlikle bu kadar alamammafoldumbenmafoldumben

Ay keşke benim yerime sne girseydin meral...akannehir

Berbat bir rekor yaptım akannehir

lem canavar ne o öyle gecenin bi yarısı açıyorsun turnavayı klava: .. kaçırdık işte... alla ala yaaaa... bi daha olmasın -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

:gitme: :gitme: en kötü skoru ben yaptım
hiç oynamadığım bi oyundu çok kötü oldu:tomato: :tomato: bunlar bana

Ya haksızlık buu 2.oyunumda 800 aldım fakattt oyun submıt olmadı yaaa .şimdi baktım play yazıyor sankı hiç oynamamışım gibi (

sen benım puanıma bak akannehir

,deneme oyunlarında çok yüksek alıyordum ya Çok üzgünüm çoook

bılgısayar kapanınca 0 puan aldım birinci oyundan ikinci oyunda da güme gittim kaydirigubbakcemile3

balsurat tebrikler :) alkisalkisalkis

Ben bişi anlamadım anladıysam arappp olayımmm..best score:895 yazıyorrr ama yine play yazıyo

PLAY E ISRARLA BASMAMA RAGMEN NEDEN OYNAYAMADIGIMI BıLEN WARMI lmaz:

OF YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OFFFF

BASIYROUM SAYFA ACILIO DıO BEKLıM BEKLıM ACıLMıı

Son düzenleyen: Moderatör:
o saatte benden bu kadar çıktı-tatlicadiarzu-

Ule canavar rakibim sensin kaydirigubbakcemile2
geçtimkaydirigubbakcemile3
canavar bişi sormak istiyorum
şimdi 2 oyun hakkımız var
peki
normal oyundaki gibi düşük puan aldıgımızda
kaydetmiyo demi
yani yüksek puan kalıyo

birde 2. oyunuda oynamak zorunlulugumuz varmı?
maalesef 2 kez oynayacaksınız zaten büyük olanı skor kaydeder
lem canavar ne o öyle gecenin bi yarısı açıyorsun turnavayı klava: .. kaçırdık işte... alla ala yaaaa... bi daha olmasın -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
peki apla senin için yumurtalı oyun koyacağımnaniknanik
Ya haksızlık buu 2.oyunumda 800 aldım fakattt oyun submıt olmadı yaaa .şimdi baktım play yazıyor sankı hiç oynamamışım gibi (
PLAY E ISRARLA BASMAMA RAGMEN NEDEN OYNAYAMADIGIMI BİLEN WARMI lmaz:
OF YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OFFFF
BASIYROUM SAYFA ACILIO DİO BEKLİM BEKLİM ACİLMİİ
balsurat ve efetubi kkdan direk çıkış yapın ve tekrar nick ve şifrenizli girin yada hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız değiştirin
bende şuan balsurat üst tura çıkmış
dids ve efetubi oynamamış gözüküyorbenneyaptımki

Canavarım dediğin gibi yaptım çıkış yaptım siteden ve üst sıradayım yupiiiii:dance:

Bu arada bayramda takılmak için bana 2-3 oyun ismi söyleyin açayım turnuvaları:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…