-
- Konu Sahibi lovelygirl_
Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
Beklemedi canım 2 3 saat :) Çok güldüm bu yorumahamilesin hayirli olsun!tabii test kenarda 2 3 saat beklememisse!
adet günün gelmediyse de çıkabilir adete yakın hcg biraz yükseliyor adetin geçtiyse muhtemelen var hakkında hayırlısı..Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
hayır sen yapamazsın ama dr gidersen kesen usg gözükürse belki ilaç verir sanaCanım benim yükselmesi için bısey yapmam gerekmiyor dımı o ilerledikçe yükselmiyor mu
Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
hadi bakaılım bende merak etmiştim.çıkınca yazKızlar sağlık ocagina gittim pazartesi gel dedi ben gene de kan verecem dedim . Kan verdim bakalım sonuç 2.30 da cikcak
Kıyamam canime benımmm olsun güzel ağrılar kusma değil ama hafif bulantı var namaz kılarken Eğilip kalkarken midem ağzıma gelir gibi oluyor. Göğüsler ağrıyor kasık bel
Hayırlı olsun inşallah ben hala adet,agrısı çekiorum ilk günden beri 5.haftaya giriorum ama sanki adet olcakmışım gibi oluor drnormal dedi rahim bağları genişliomuş her ne kadar normal desede insanın içi rahatlamıorKIZLAAARR HAMİLEYİMMM :)))
Canim benim Rabbim yardimcin olsunHayırlı olsun inşallah ben hala adet,agrısı çekiorum ilk günden beri 5.haftaya giriorum ama sanki adet olcakmışım gibi oluor drnormal dedi rahim bağları genişliomuş her ne kadar normal desede insanın içi rahatlamıor
aminnn canım inşallahh sen anladığım kadarıyla hemen anne olma şansına erişmişsin ne güzel ben iki sene uğraştım ilk birinci sene düşük ondan sora olmadı 11.ayda tedaviyle hamile kaldım şimdide ağrılarım oluo çok korkuorum sende başta adet ağrım var demişsinya onun içinde bi nevi söledim hani korkma die allah korktuğumuza uğratmasın inşallahHayirlisiyla evlatlarimizi kucağımiza aliriz
Hepimize maşallah subhanallah hepimize geç ya da erken olması önemli değil. Rabbim nazarlardan korusun canim birbirimize maşallah diyelim öpüyorum hepiniziaminnn canım inşallahh sen anladığım kadarıyla hemen anne olma şansına erişmişsin ne güzel ben iki sene uğraştım ilk birinci sene düşük ondan sora olmadı 11.ayda tedaviyle hamile kaldım şimdide ağrılarım oluo çok korkuorum sende başta adet ağrım var demişsinya onun içinde bi nevi söledim hani korkma die allah korktuğumuza uğratmasın inşallah