Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri KızzLarrrrr GeLin BAKIn buDA benim Nİşan KIYAfetİm oLAcAK İnŞALLAH

canım hayırlı olsun reng muhteşem. kabarık model sevmem ben pek ama üstünde çok hoş duracağına eminim. hayırlı olsun güzelim dilediğin gibi güzel geçer inşallah :)

canım hayırlı olsun reng muhteşem. kabarık model sevmem ben pek ama üstünde çok hoş duracağına eminim. hayırlı olsun güzelim dilediğin gibi güzel geçer inşallah :)

çokk teşekkür ederim canım yorumun içinde, iyi dileklerin içinde .

çok hoş canım mutlulukla giy inşallah bide 3.resimde kendin çıkmamaıssın camda nasıl yaptın:)) yansımamıssın

merhaba cokmen kıyafetiniz çok güzelmiş ben nişanda rezildim ne gelinliğim ne nişanlığım istediğim gibi olmadıgı için içimde kaldı hep çok önemli bu bence baynlar için sonra sonra çok taktım canımı sıktım eşimin başına kalktım kısmet te yokmuş demekki güle güle giy aynadan sende çıkmışsın bu aradaa

öncelikle çok teşekkür ederimm senin için üzüldüm canım ama yinede çok takma bitanem. ,istediğin gibi giyinememişin belki ama Allah seninde evliliğinin güzel, sağlıklı ,mutlu geçmesini nasip eder inşallah ..

çok hoş canım mutlulukla giy inşallah bide 3.resimde kendin çıkmamaıssın camda nasıl yaptın:)) yansımamıssın

öncelikle çok teşekkür ederim canım . Allah hepimize inşallah dilediğimiz gibi bir hayat nasip eder. canım bunu ilk beğendiğimde resmini çekmiştim hemen oda güneş ışığında benide yansıtmış maalesefkii. 3.de kenardan çekmiştim oyüzden çıkmamışım sanırsam

muhteşem yaa bayıldımmm
çalgılı olucak galiba hayırlı olsun cnm
nişanlğı siz mi aldınız erkek mi aldı

teşekkür ederim bitanem evet çalgılı. ayrıca erkek alıyor canım

bizde evde yapmicaz ama böle kafe gibi bi yer kabarık elbise garip gelio o yüzden :26: bi de erkek alıo ama benim sözlüm ingilterede ailesi izmride ben istanbuldayım. sanırım bizde herkes kendi giyceğini alacak

merhaba,

tek kelime ile bayıldığımı itiraf edeyim :)) emin sende içinde prenses gibi olacaksın:)) Rabbim mutlulukla, huzurla giymeyi nasip etsin.

iyi günler...

merhaba,

tek kelime ile bayıldığımı itiraf edeyim :)) emin sende içinde prenses gibi olacaksın:)) Rabbim mutlulukla, huzurla giymeyi nasip etsin.

iyi günler...

çok teşekkür ederim bitanem . İYi dileklerin için de çok sağol Allah ım hepimizin kalbine göre verir inşallah

bizde evde yapmicaz ama böle kafe gibi bi yer kabarık elbise garip gelio o yüzden :26: bi de erkek alıo ama benim sözlüm ingilterede ailesi izmride ben istanbuldayım. sanırım bizde herkes kendi giyceğini alacak

evet canım öyle yerlerde abartılı duruyor. :)) Allah ım yüzünü güldürür inşallah hayırlısı olsun

canım elbise çok gzel görünüyor ama senin üzerinde görmek daha güzel olucak sanırım :) resmini bekliyorum TEKRAR TEKRAR MUTLULUKLAR DİLERİM.

ayyy çok güzel bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…