Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun reng muhteşem. kabarık model sevmem ben pek ama üstünde çok hoş duracağına eminim. hayırlı olsun güzelim dilediğin gibi güzel geçer inşallah :)
rabbm tamamına erdirsin..çok güzelmiş elbisenizzz
merhaba cokmen kıyafetiniz çok güzelmiş ben nişanda rezildim ne gelinliğim ne nişanlığım istediğim gibi olmadıgı için içimde kaldı hep çok önemli bu bence baynlar için sonra sonra çok taktım canımı sıktım eşimin başına kalktım kısmet te yokmuş demekki güle güle giy aynadan sende çıkmışsın bu aradaa
çok hoş canım mutlulukla giy inşallah bide 3.resimde kendin çıkmamaıssın camda nasıl yaptın:)) yansımamıssın
muhteşem yaa bayıldımmm
çalgılı olucak galiba hayırlı olsun cnm
nişanlğı siz mi aldınız erkek mi aldı
teşekkür ederim bitanem evet çalgılı. ayrıca erkek alıyor canım
merhaba,
tek kelime ile bayıldığımı itiraf edeyim :)) emin sende içinde prenses gibi olacaksın:)) Rabbim mutlulukla, huzurla giymeyi nasip etsin.
iyi günler...
bizde evde yapmicaz ama böle kafe gibi bi yer kabarık elbise garip gelio o yüzden :26: bi de erkek alıo ama benim sözlüm ingilterede ailesi izmride ben istanbuldayım. sanırım bizde herkes kendi giyceğini alacak