Kızmayın lütfen mantıklı cevap verin ?

roseofheavennn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
39
41
8
29
Hastaneye yatmak için doktora ne demem gerekir ne desem beni yatırır? Yani şüphelensin bir şeyden ve yatırsın araştırmak için istiyorum. Gerçekten bunu yapmam lazım lütfen cevap verin dalga geçmeyin..

Hastaneye yatmak için doktora ne demem gerekir ne desem beni yatırır? Yani şüphelensin bir şeyden ve yatırsın araştırmak için istiyorum. Gerçekten bunu yapmam lazım lütfen cevap verin dalga geçmeyin..
Dalga geçen sizsiniz sanki.
Hiçbir doktor sizi bu sağlıklı halinizle yatırmaz.

Böyle mantıksız bir soruya nasıl mantıklı cevap verilir bilemedim... sağlıklı bir insanı kimse yatırmaz hastaneye durumunuz özelse şiddet falan da varsa devletin kurumları var. Kaçın kurtarın kendinizi. İlgi görmek demişsiniz anlayamadım tam olarak ne istediğinizi

Önce araştırma yapmak içindi, sonra şiddete döndü. Ciddi mi bu konu? Eğer şiddet gerçekse gidilicek yer hastaneden önce karakol olmalı.

Gidip bi darp raporu alsanız bi de uzaklaştırma çıkartsanız devletin kurumunu çalışanlarını boşyere meşgul etmiş olmazsınız.

Hem şiddet görüp hemde bu şekilde yaşamak istemiyorsunuz belli ki.

Kimse yok mu hastanede olmadığınız halde size ilgi göstersin, arkanızda dursun?

Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum

Dayak yediğin sırada kafani bir yere çarp bayılmış numarası yap. Hastaneye kaldırırlar zaten seni. Ay verdigim akla bak töbess...

Darp raporu al ve kadin siginma evine yerles bosanma davani da ac kurtul. Bazi firmalar kadin istihdam programi baslatti. Cocugun varsa cocuk basi 400 tl kres destegi sagliyorlar ve cocukla kadina da is imkani veriyorlar. Bunu arastir ve hayatini kurmaya calis. Mumkunse bu sacma dusuncelerden uzaklas.

Back
X