• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızmayın ama bir sorum var ? :)

Vajinismus ile doğum kontrol hapı bağlantısını kuramadım ...Ayrıca ertesi gün hapı denen birşey var canım

Ertesi gün hapına güvenmeyin benim bir arkadaşım ertesi gün hapı almasına ragmen hamile kaldı. Olacaksa oluyor valla dünyaya geleceği varsa ne yaparsan yap engelleyemiyosun.

Arkadaşlar ben yeni üyeyim adetimin ilk gününden beri 15 gün geçti tam 15 gün sonra benim de başıma başlığı açan arkadaşın başına gelen şey geldi. Hemen kalktım yıkadım ama tedirginim

Bu bahsettiğim daha dün olduğu için belirti falan yok:26::KK53::KK53: Anammm yani reglime bir hafta kaldığı için hamile kalabilirim :26: Eşim için problem yok o istiyor hatta ben yaaaa ben hamile kalır mıyım şimdi dediğimde gülerek olan oldu artık hamilesin diye uğraştı benle :26: Hayır yeğenlerime falan ölürüm çok severim ama kendimi çocuklu bir kadın olarak hiç hayal etmedim henüz:KK50: ühüüüüü:KK14:
Aslinda 1 yillik evliymissin bir cocuk guzel olurdu ama kendini hazir hissettigin zaman olmasi daha iyi olur tabi. Rabbim isteyenlere versin sanada hazir olunca versin insallah. Adetlerin nasil duzenli mi duzenliyse yumurtlama gununu falan bi hesaplayiver bakalim :)

Ertesi gün hapına güvenmeyin benim bir arkadaşım ertesi gün hapı almasına ragmen hamile kaldı. Olacaksa oluyor valla dünyaya geleceği varsa ne yaparsan yap engelleyemiyosun.
Benimde gorumcem ertesi gun hapina guvendi suan 2 aylik bir oglu var allah bagislasin

Arkadaşlar ben yeni üyeyim adetimin ilk gününden beri 15 gün geçti tam 15 gün sonra benim de başıma başlığı açan arkadaşın başına gelen şey geldi. Hemen kalktım yıkadım ama tedirginim
Yumurtlama gunun olabilir canim ya. Adetine kac gun var ?

Hanımlar kızmayın diyorum çünkü burada hepiniz hamile kalmak istiyorsunuz, belki bekliyorsunuz olmuyor, belki buna can atıyorsunuz. Ben de aksine şu an hazır değilim istemiyorum. Vajinismusu yeni yendim. O yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyordum. Vajinismusu yendiğimin 4. gününde eşim içime boşaldı. Malum hamile kalmak istemiyorum ama ona da kıyamadım bu ilk olacak dediği için:) Şimdi sizler bu konuyu bayağı araştırmışsınızdır, denemeleriniz vardır biliyorsunuzdur o yüzden size soruyorum;

- Reglime 1 hafta falan var,
- Eşim içime boşalır boşalmaz ayağa kalktım hemen idrara çıktım ve soğuk suyla vajiyi yıkadım

Yine de hamile kalmış mıyımdır? Hadi bana bunu zor bir ihtimal olduğunu söyleyin:KK66:

Kalırsam doğuracağım tabiiki aldırma gibi bir düşüncem yok ama dediğim gibi henüz hazır değilim. 1 yıldır evliyim, evliliğim biraz daha otursun istiyorum.

Kalmam di mi kalmam kalmam?:26::26::KK53:
Çok tatlısın ya :KK45: Allah gönlüne göre versin :KK48:

Back