- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
Hanımlar kızmayın diyorum çünkü burada hepiniz hamile kalmak istiyorsunuz, belki bekliyorsunuz olmuyor, belki buna can atıyorsunuz. Ben de aksine şu an hazır değilim istemiyorum. Vajinismusu yeni yendim. O yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyordum. Vajinismusu yendiğimin 4. gününde eşim içime boşaldı. Malum hamile kalmak istemiyorum ama ona da kıyamadım bu ilk olacak dediği için:) Şimdi sizler bu konuyu bayağı araştırmışsınızdır, denemeleriniz vardır biliyorsunuzdur o yüzden size soruyorum;
- Reglime 1 hafta falan var,
- Eşim içime boşalır boşalmaz ayağa kalktım hemen idrara çıktım ve soğuk suyla vajiyi yıkadım
Yine de hamile kalmış mıyımdır? Hadi bana bunu zor bir ihtimal olduğunu söyleyin
Kalırsam doğuracağım tabiiki aldırma gibi bir düşüncem yok ama dediğim gibi henüz hazır değilim. 1 yıldır evliyim, evliliğim biraz daha otursun istiyorum.
Kalmam di mi kalmam kalmam?:26::26:
- Reglime 1 hafta falan var,
- Eşim içime boşalır boşalmaz ayağa kalktım hemen idrara çıktım ve soğuk suyla vajiyi yıkadım
Yine de hamile kalmış mıyımdır? Hadi bana bunu zor bir ihtimal olduğunu söyleyin
Kalırsam doğuracağım tabiiki aldırma gibi bir düşüncem yok ama dediğim gibi henüz hazır değilim. 1 yıldır evliyim, evliliğim biraz daha otursun istiyorum.
Kalmam di mi kalmam kalmam?:26::26: