- 21 Nisan 2020
- 9
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi birsorusorupgitcem
KozlıKızlık zarı aldırmak nedir millet burda diktirmeye çalışıyo allahım nelerle sınamıyoruz eğer bi evlilik felan yapacak olursan durumun la ilgili bi raporun felan olsun tabiki edin güveneceğim kişi olacak ama senin elinde bulunsun rahatsızlığım yüzünden oldu bu durum dersin en azindan
Anladım.Detayli birkaç doktorla görüşün bence.Allah devamını getirsin ama şimdiki sevgiliniz eşiniz olur mu olmaz mı Allah bilir dünyanın binbir türlü hali var.Evlendikten sonra da yapılabilir çok acil değilse tabii.Evet çok rastlanılan bir şey değil. Ama yaptıran var. Evlendikten sonra da, önce de bu işlem jinekologlar tarafından yapılıyor
Böyleyse çok güzel yanlış anlamayın burda birsuru sorun yaşanıyor haliyle hemcins koruma içgüdüsüyle yazdım ben geçmiş olsun allah yardımcımız olsunKızlık zarını sorun edecek biriyle evlenmeyeceğim. Erkek arkadaşım bu konuda anlayışlı biri ve bu bir sağlık problemi, keyfi bir durum değil, doktorumun önerisi :)
Düğün ne zaman bu arada düğünlerin durumu ne olacak acaba ya walla herşey kaldı bisey yapamıyoruzTabi şu virüs mevzusu bitince bi kaç doktora görüneceğim. Nasip kısmet mevzusu tabi evlilik. Evlendikten sonra yapalım dedi doktorum. Ama ben düğüne iki hafta kala olsun isterim açıkçası
Yok yanlış anlamadım,çok teşekkür ederim :)Böyleyse çok güzel yanlış anlamayın burda birsuru sorun yaşanıyor haliyle hemcins koruma içgüdüsüyle yazdım ben geçmiş olsun allah yardımcımız olsun
Nişanımız iptal oldu ama düğün 2021 marttaydı hâlâ öyle düşünüyoruz bakalım kısmet olursa :)Düğün ne zaman bu arada düğünlerin durumu ne olacak acaba ya walla herşey kaldı bisey yapamıyoruz
Hayırlısı olur inşallah mutluluklar dilerimNişanımız iptal oldu ama düğün 2021 marttaydı hâlâ öyle düşünüyoruz bakalım kısmet olursa :)