- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
-
- Konu Sahibi Sansarsrmu
Tabi sana giren çıkan yok der şimdiArkadasım içine girip girmediğini bize soruyorsun biz orada mıydıkta evet girdi çıktı diyelim. Sen hissetmedin mi içine bir şeyin girdiğini artı olarak durmadan gir çık yaptığını.
Video varsa atın da ona göre yazalım girdi mi çıktımı bakalm bi görmeden ne deym ki2 aylık evliyim ve bu zamana kadar eşimle ilişkiye giremedim hep sürtünme yoluyla oldu en son doktora gittigimde vajinusmus olmadıgımı kendimi kastıgımı söyledi parmak egzersizi verdi aslında penisi giriş kısmına alabiliyorum ama iteceği zaman çok kasılıyorum boşalınca hep dışarı boşalırdı dün tekrar denedik ve bir şeyler oldugunu hissettim en sonunda boşalmış ama ben hissetmedim hatta sordum boşaldın mı diye kalktıktan sonra herhangi bir yerime bulaşmamıştı ve kızlık zarı bozuldu mu neden kan gelmedi diye bakarken ıkındım ve içeriden sıvı geldi bu içime girdigini mi gösterir
Tabi sana giren çıkan yok der şimdi
Haha ağzımıza balı sürdü kaçtıdiyemez ya hesabını pasiflestirdi. Tadi damağımızda kaldı gitti
Gizliden okuyordur da işte daha fazla ayrıntı isterdik. Bi çok soru askıda kaldı. Ikiside bi sey hissetmemiş erkek bosaldigindan habersiz bi yere girmiş ama bilmiyo felan. Evrenin boşluğunda kaybolduHaha ağzımıza balı sürdü kaçtı
Olmadi ki ama kısır döngüye girmiş şeyde garip bosalmis ama ıslaklık yok içine de girse hissederdi gelde bugün uyu şimdi bu kadar soru işaretiyleGizliden okuyordur da işte daha fazla ayrıntı isterdik. Bi çok soru askıda kaldı. Ikiside bi sey hissetmemiş erkek bosaldigindan habersiz bi yere girmiş ama bilmiyo felan. Evrenin boşluğunda kayboldu
Yo kiz kan gelmedi diye eğilmiş ve ikinmis. Ikinincada sivi gelmis afagsfaf adam girmiş galiba ama ikiside pek emin değilOlmadi ki ama kısır döngüye girmiş şeyde garip bosalmis ama ıslaklık yok içine de girse hissederdi gelde bugün uyu şimdi bu kadar soru işaretiyle
Bende hiç emin olamadim keşke kamera görüntüleri olsaydı anca öyle karar verirdikYo kiz kan gelmedi diye eğilmiş ve ikinmis. Ikinincada sivi gelmis afagsfaf adam girmiş galiba ama ikiside pek emin değil
Neyse dur o kadar da değilBende hiç emin olamadim keşke kamera görüntüleri olsaydı anca öyle karar verirdik
Neresi kabalık söylediğimin arkasındayım. Ve bunun altını doldurur nitelikte bir soru. Siz böyle bir soruya ne cevap verirdiniz buyrun Einstein?Ne kadar kaba insanlarsınız kız bir şey sormuş ve herkes dalga geçmiş bence de evlilik belli bir eğitim seviyesi altındakilere yasaklanmalı siz böyle kaba davranarak çok iyi bir halt olduğunuzu mu sanıyorsunuz
Madem siz ince zarif birisinizNe kadar kaba insanlarsınız kız bir şey sormuş ve herkes dalga geçmiş bence de evlilik belli bir eğitim seviyesi altındakilere yasaklanmalı siz böyle kaba davranarak çok iyi bir halt olduğunuzu mu sanıyorsunuz
Kusura bakmayın ama çok sesli güldüğümü itiraf etmek için buradayım şu anArkadasım içine girip girmediğini bize soruyorsun biz orada mıydıkta evet girdi çıktı diyelim. Sen hissetmedin mi içine bir şeyin girdiğini artı olarak durmadan gir çık yaptığını.
Kız sorma sonrasında bende nerdeyse gülmekten altıma işeyecektimKusura bakmayın ama çok sesli güldüğümü itiraf etmek için buradayım şu an