bunu sorgulamak size mi kaldı... bu topicte böyle bir yorum gelmeseydi şaşardım zaten..
canım buraya yazıyosa bu tür yorumların geleceginide biliyodur heralde.ayrıaca sen yanlış anlamışsın SANA YAZMADIM BEN O YAZIYIIIII dikkatli oku.
cinsellik nasıl erkekler için bi ihtiyaçsa,kadınlar için de öyledir.erkek ne yapsa makbuldür ama kadın yapınca başka bişeydir adı.ben bu zihniyeti anlamıorum.neyse no commenttarzım değil bu konuda konuşmak...
Çentik dogustan bile olabilirmiş yani centik kanamaya engel bişi deildir kızlık zarında yırtık deil yani bu.. rahat ol ve kurcalatma artk. bak okdr çekmişsin diktirmişsin halen ne diye doktor doktor geziosunki..Kafanı rahat tut kanarrrr
ben birseyi merak ettim sürtünme yoluyla olmus ya bu centikler..peki o zamanda kanama olmus muydu?yani nerden anlayip dr.gittiniz.
baska bir dr. daha git olmazsa,kötü seyler yasadim diyordunuz sanirim taciz Allah kimsenin basina vermesin..
Bence ilk doktor bakmış sen tedirginsin,bunu dikmek lazım yoksa kanamaz demiş.Herneyse doğru bile söylemiş olsa artık dikili.Başka doktorunda çentikli bile olsa kanaman olacak demiş.Her iki durumdada kanaman olacak işte daha neyi dert ettin anlamadım ki ben.
Operasyon geçirdikten sonra tekrar mı çentik açıldı?
Gecen sene flep yontemi adı altında bir operasyon geçirdim.sürtünme yoluyla zedelenme oldugunu söylemişti Dr..yaza düğünüm var.Gecen baska Dra kontrole gittim.Bana saat 4 ve 7 yonunde iki tane küçük çentik oldugunu ilişkimde yüksek ihtimal kanamam olacağını söyledi..Önceki Drum da bana kanama olmayacağını bu yüzden bir operasyon geçirmem gerektiğini söylemişti..Ve Bende yaptırmıştım..Şİmdi kafam karıştı..Hanigisine inanayım.Acaba bu son gittiğim Dr a mı?!?
Yada ilk gittiğim Dra mı gitsem kontrole yine?!?Kafayı yiyeceğim...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?