Erkek arkadasımla 3 yıllık bir iliskimiz var. Uzun süredir de yakınlasıyoruz. Ancak dün biraz ileri gittik sanırım. Parmagının hemen hemen yarısı icime girdi yani tam girdi de denemez orada gezdirdi acı hissettim de diyemem, dün adetimin son günüydü. Bugun de idrarımla beraber biraz kan geldi ve yanma oldu. Regl kanaması daha yogun , bu gelen daha sıvıydı ama renkleri aynı. Sizce zarar mı gördü yada tahris mi oldu yada bozuldu mu ? Ne olur yardım edin.
Erkek arkadasımla 3 yıllık bir iliskimiz var. Uzun süredir de yakınlasıyoruz. Ancak dün biraz ileri gittik sanırım. Parmagının hemen hemen yarısını vajinama soktu yani soktu da denemez orada gezdirdi acı hissettim de diyemem, dün adetimin son günüydü. Bugun de idrarımla beraber biraz kan geldi ve yanma oldu. Regl kanaması daha yogun , bu gelen daha sıvıydı ama renkleri aynı. Sizce zarar mı gördü yada tahris mi oldu yada bozuldu mu ? Ne olur yardım edin.
ses çıkaran olmayınca bunları yazmaktan çekinen de kalmıyor
kaç defa yazdım, bunları herkesin okuyacağı yerlere yazıp normalleştirmeyin diye, insanlara kötü örnek olmayın diye
ama ceza alan ben oldum
ama ne diyelim, Rabbim hepimizi doğruya yöneltsin, kusurlarımızı bağışlasın
eminim bilseler yapmazlar
Kızlık zarı kolay bozulabilen bir yapı değil.Vajinanın 4-5 cm içerisinde bulunuyor.parmağının tamamı girmişse ya zedelenmiş yada bozulmuştur.Dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum.
hadi böyle bi durum yaşandı neden bu olay parmakla yaşanıyor.bunu bi türlü anlamadım.tövbe tövbe hadi yaşadın çekeceksin başına geleni kızlık zarın yırtılmışsa bile biz burdan müdahale edemeyiz doktora gitmen gerekmezmi.
yanma ve idrarda kan bana daha cok cystit gibi geldi.
belki biraz tahrisde olmus olabilir, cok hassas bi bölge sonucta.
Aci hissetmediysen hymeninin zarar görmüs olma olasaligi düsük
ama bunu biz pc basindan bilemeyiz, emin olmak icin doktora gitmen gerekir.
Erkek arkadasımla 3 yıllık bir iliskimiz var. Uzun süredir de yakınlasıyoruz. Ancak dün biraz ileri gittik sanırım. Parmagının hemen hemen yarısı icime girdi yani tam girdi de denemez orada gezdirdi acı hissettim de diyemem, dün adetimin son günüydü. Bugun de idrarımla beraber biraz kan geldi ve yanma oldu. Regl kanaması daha yogun , bu gelen daha sıvıydı ama renkleri aynı. Sizce zarar mı gördü yada tahris mi oldu yada bozuldu mu ? Ne olur yardım edin.
erkek arkadasına o kadar yakınlasma hakkı verırken sonuclarını hesaplamıyormusunuz
yada bırsey oldu ve kız degılsınız bunu sımdımı dusuneceksınız
yada kızlık zarınız bozulmadı ve arkadaslınız bıttı baskasıyla evlendınız sızce zar herseymı
eger sadakat,masumıyet vs......duygular o zarsa ıyı koruyun
degılse telasa gerek yokkkkkkkk nede olsa ergın bır hanımsınız
Sol yumurtalıklarda kist varmıs. Hymen'de %30 yırtılma varmıs. Bu %30 nasıl oluyor ? Ayrıca ani hareketler genisliyor mu yada daha da mı acılıyor kızlık zarı ?