Kızlık zarıma zarar geldi mi?

Canasli89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
2
0
6
34
Adana
Erkek arkadsımla sevişirken parmagını cok az 1-2 santim kadar vajinama soktu. O anda hiç biley gelmedi . Onceki gunde usuttugumden dolayı baya akıntım vardı. Eve geldiğimde altıma kacırır gibi akıntım geldi cok acık bi kahverengilik vardı. İgne ucu kadarda bi kan vardaı ya da bana oyle geldi. Hiç agrımda olmadı. Acaba akıntımda ki kahverenligilik usuttugumden dolayımı oldu yoksa kızlık zarıma bi zarar gelmişmidir? Cevap verirseniz cok sevinirim cok endişeliyim

Kizlik zarin patlasaydi o an kanama olurdu canim bisey olmamis merak etme ama dikkatli bence bundan sonra

İyi de kızlık zarı öyle teee uzaklarda değil ki.
Zara bi'şey olmasından endişe ediyosan keşke izin vermeseydin parmağını sokmasına sonuçta zamanla iyileşip eski haline dönen bi'yapı değil.
Boşulmuş da olabilir sonuçta çoğu kişiden bozulunca bile kan gelmiyo.

Birileri seni korkutsa bile inanma canım.Hiçbir şey olmadı.Kızlık zarı öyle emanet bir şey değil ki hemen patlasın kanasın.Bak ben yeni evliyim.Beş altı kez denedik birlikte olmayı hepsinde de ayrı ayrı kanadı.Öyle bir kere kanadı bitti,kızlığım giitti diye düşünme.Parmak ince ve küçük bir şeydir,penis gayet kalın.Penisi aldığında yine kanaman olacaktır.Gönlün rahat olsun.

bence de endişeye gerek yok.kızlık zarı o kadar kolay bozulmuyor.Eşimle ilk gecemizde az kanamam olmuştu bozuldu sandık.1 hafta ilişkiye girmedik.daha sonraki ilişkide tekrar kanama oldu,3 gün geçti tekrar ilişkiden sonra kan geldi.3. seferde tam bozuldu yani

bencede bozulmamışır kızlık zarı o kadar kolay bozulabilecek bişey deil bence çünkü ben vajinismusla uğraşırken kaç defa parmak egzersizi yaptım ama bozulmadı ilişkiye girebildikten sonra baya bi kanamam oldu ve hatta ikinci kez denediğimizde yine kanamam oldu doktora sorduğumuzda iki defa yırtılma olmuş dedi herkesin yapısı aynı deildir ama yinede öyle kolay bozulacağını sanmıyorum ben..

Birşey olmamıştır ama bak tedirginliğini yaşıyorsun canım seni üzecek şeyleri yapmamaya bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…