- 23 Ağustos 2023
- 1
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi mavipapatya06
-
Vicdan azabı: Ben ne alaka.Erkek arkadaşımla ilk defa sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yani öyle içime girip çıkma durumu olmadı sadece yüzeysel sürtündü ama peçeteye baktığımda kan gelmişti çok korktum kızlık zarım yırtılmış olabilir mi arkadaşım zedelemiş olabilir dedi içine girmeden nasıl yırtılcak dedi ama çok korkuyorum aşırı vicdan azabı da çekiyorum nolur bilenler cevap versin
Kızlık zarı çok içerde parmaklama olmadıysaErkek arkadaşımla ilk defa sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yani öyle içime girip çıkma durumu olmadı sadece yüzeysel sürtündü ama peçeteye baktığımda kan gelmişti çok korktum kızlık zarım yırtılmış olabilir mi arkadaşım zedelemiş olabilir dedi içine girmeden nasıl yırtılcak dedi ama çok korkuyorum aşırı vicdan azabı da çekiyorum nolur bilenler cevap versin
Madem yırtıldı neden tamamen fafenkleşmedik azabıVicdan azabı: Ben ne alaka.
Ya orangeMadem yırtıldı neden tamamen fafenkleşmedik azabı
Cinsel ilişki yaşarken herşeyin olabileceğini göz önünde bulundurmanız lazım cinselligi yaşayıp buraya sonradan gelip burda ağlayıp sızlaniyorsunuz ya yapmayın yada yaptığınız şeyin arkasında durunErkek arkadaşımla ilk defa sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yani öyle içime girip çıkma durumu olmadı sadece yüzeysel sürtündü ama peçeteye baktığımda kan gelmişti çok korktum kızlık zarım yırtılmış olabilir mi arkadaşım zedelemiş olabilir dedi içine girmeden nasıl yırtılcak dedi ama çok korkuyorum aşırı vicdan azabı da çekiyorum nolur bilenler cevap versin
Cart diye yırtılmışturErkek arkadaşımla ilk defa sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yani öyle içime girip çıkma durumu olmadı sadece yüzeysel sürtündü ama peçeteye baktığımda kan gelmişti çok korktum kızlık zarım yırtılmış olabilir mi arkadaşım zedelemiş olabilir dedi içine girmeden nasıl yırtılcak dedi ama çok korkuyorum aşırı vicdan azabı da çekiyorum nolur bilenler cevap versin
Maksimum zedelenme olmuşturErkek arkadaşımla ilk defa sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yani öyle içime girip çıkma durumu olmadı sadece yüzeysel sürtündü ama peçeteye baktığımda kan gelmişti çok korktum kızlık zarım yırtılmış olabilir mi arkadaşım zedelemiş olabilir dedi içine girmeden nasıl yırtılcak dedi ama çok korkuyorum aşırı vicdan azabı da çekiyorum nolur bilenler cevap versin
Erkek arkadaşımla ilk defa sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yani öyle içime girip çıkma durumu olmadı sadece yüzeysel sürtündü ama peçeteye baktığımda kan gelmişti çok korktum kızlık zarım yırtılmış olabilir mi arkadaşım zedelemiş olabilir dedi içine girmeden nasıl yırtılcak dedi ama çok korkuyorum aşırı vicdan azabı da çekiyorum nolur bilenler cevap versin
Bişey sormak istiyorumKızlık zarı çok içerde parmaklama olmadıysayada penis içeri girmediyse mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?