• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardimci olun kizlar bu durumu takinti tapmis durumdayim

Merhaba sorum kizlik zariyla ilgili olacak ve bastan belirtmek istiyorum hic iliskiye girmedim fakat eskiden kabizlik sorunu cekince ikinirken birkac damla kan gelmisti aynayla bakmaya calistigim zaman kızlık zarimda saat 1 yonunde yırtık gibi bur sey var internette yirtigin vajina duvarina kadar uzanmasi gerektigini okumustjm aksi halde çentik oldugu yaziyordu biliyorum doktora git diyeceksiniz ama utaniyorum nasil gidecegimi bilmiyorjm kendim bakmaya calisarak bu yorumu yapmaya calistim fakat centik mi yirtik mi auiramiyorum size sorum eger kizlik zari yirtilmis olsa tek bi yerde yirtik olabilir mi bu konuyu takinti yaptim ve butun gunumu bunu dusunerek geciriyorum lutfen yardim

nasıl gördüğünüzü çok merak ettim :53:
çentiği, saat 1 yönündeki yırtığı falan :26:
bence tıp okuyun siz ya :34:
kabızlıkla zarın ne ilgisi var bi de?

kizlik zarindan kan geldigini nereden biliyorsun.makattan olmasinn.kabizlik sonu kan gelebiliyor.yirtilmadan dolayi.ben evlendigimde vajinusmus hastasiydim.bacaklarimi acamiyordum.dogum esnasinda ebe doktora dediki kizlik zarinin yarisi yirtilmisti tam actim dedi.ebelerde esin sana nasil katlandi dedi.nasil hamile kaldin deme bende bilemiom.

Doktora gitmeyede hic utanma.doktorlar nelerle karsilasiyorlar.kucuk cocuklari bile goturuyorlar bisiklet kazalari sonucu.

Kabizlik ikinmasiyla kizlik zarini yirttin oyle mi? Bisikletten dustum oturma yeri girdi yalani daha iyi

Hani en yakinimdan duymasam sehir efsanesi derdim bende ama bu yalan degil biliyor musun? Yengemin 13 yasindaki ogrencisinin basina geldi...1 ay neredeyse o catal denen aletle beraber yatmak zorunda kaldi kucucuk kiz.Yengem devamli ziyarete gidiyordu.Cocuk hayatini zor kurtardi sonradan psikolojisi yerle bir oldu..Zari gectim vajinasi yirtildi cocugun :( 18 yasindan sonra vajina estetigi olabilirsin demis doktor da..Yazik..Cok uzulmustum.

sevgili konu sahibi, pek çok araştırma yapmışsınız,
saat 1 yönünü, çentiği , vajina duvarına kadar uzanan yırtığı ..

tüm bunları okumanıza , ayna ile oraya buraya detaylı incelemeler yapmanıza
çok saygı duydum..

peki tüm bunları araştırmak yerine kabızlık konusunda araştırma yapsaydınız,
daha mantıklı değil miydi?

kabızım ve bir kaç damla kan geldi diye araştırma yapsaydınız bir milyon cevap çıkar ve emin olun
cevaplardan hiçbiri de kızlık zarınızla alakalı olmazdı...
en iyi cevap bol lifli gıdalar tüketin olurdu muhtemel :)

hayır kimseye sebebini açıklamak zorunda da değilsiniz zaten, ister ilişki yaşayın yaşamayın..

ama bir genç kız tutup bu araştırmaları yapacak kapasiteye sahip ise
o aynı kızın gelip de kabızlıktan zar gider mi demesi pek bir saçma olmuş :51:

Bende çok kabizlik cektim ama boyle birşey yasamadim hem ne alaka anlamadim ya makattan gelmesin o kan hem kizlik zarini nasil gorebildin onuda anlamadim..

Merhaba sorum kizlik zariyla ilgili olacak ve bastan belirtmek istiyorum hic iliskiye girmedim fakat eskiden kabizlik sorunu cekince ikinirken birkac damla kan gelmisti aynayla bakmaya calistigim zaman kızlık zarimda saat 1 yonunde yırtık gibi bur sey var internette yirtigin vajina duvarina kadar uzanmasi gerektigini okumustjm aksi halde çentik oldugu yaziyordu biliyorum doktora git diyeceksiniz ama utaniyorum nasil gidecegimi bilmiyorjm kendim bakmaya calisarak bu yorumu yapmaya calistim fakat centik mi yirtik mi auiramiyorum size sorum eger kizlik zari yirtilmis olsa tek bi yerde yirtik olabilir mi bu konuyu takinti yaptim ve butun gunumu bunu dusunerek geciriyorum lutfen yardim[/QUOTE

kabızlıkla bozulabilecek bişey değil bişey olmamıştır bence. ayrıca sen baktığında anlayamazsın ancak doktor anlayabilir

Hani en yakinimdan duymasam sehir efsanesi derdim bende ama bu yalan degil biliyor musun? Yengemin 13 yasindaki ogrencisinin basina geldi...1 ay neredeyse o catal denen aletle beraber yatmak zorunda kaldi kucucuk kiz.Yengem devamli ziyarete gidiyordu.Cocuk hayatini zor kurtardi sonradan psikolojisi yerle bir oldu..Zari gectim vajinasi yirtildi cocugun :( 18 yasindan sonra vajina estetigi olabilirsin demis doktor da..Yazik..Cok uzulmustum.

Ama bak ne kadar buyuk olay olmus. Kizin vajina komple gitmis Allahim sifasini versin. Turk kizlarinin sadece kizlik zari yirtiliyor bisikletten dusunce. Bu tibben mumkun degil.

Merhaba sorum kizlik zariyla ilgili olacak ve bastan belirtmek istiyorum hic iliskiye girmedim fakat eskiden kabizlik sorunu cekince ikinirken birkac damla kan gelmisti aynayla bakmaya calistigim zaman kızlık zarimda saat 1 yonunde yırtık gibi bur sey var internette yirtigin vajina duvarina kadar uzanmasi gerektigini okumustjm aksi halde çentik oldugu yaziyordu biliyorum doktora git diyeceksiniz ama utaniyorum nasil gidecegimi bilmiyorjm kendim bakmaya calisarak bu yorumu yapmaya calistim fakat centik mi yirtik mi auiramiyorum size sorum eger kizlik zari yirtilmis olsa tek bi yerde yirtik olabilir mi bu konuyu takinti yaptim ve butun gunumu bunu dusunerek geciriyorum lutfen yardim

kızlık zarı aynayla görülmez bir uzman tarafından görülebilir ancak ve kızlık zarı niye kabızlıkla yırtılsın o zaman ishalde de yırtılır basınçtan, ön tarafla arkanın ilgisi yok yani demek istediğim bu. Ikınmayla olcak iş değil. kan, cildiniz tahriş olduğu için gelmiştir ya daa kabızlığı sık sık yaşıyosanız hemoroid sorununuz vardır falan flan

şu aynayla kızlık zarı görme olayını nasıl beceriyorsunuz. süperman falanmısınız. x ışınlarınızmı var.

Kabızlıkla yırtılsaydı ohooo.. Ikınmayla oranın ne alakası var öncelikle, senin o arkada falan çatlak bişi olmuştur zorlamadan o yüzden kan gelmiştir..

Ayrıca bu kızlık zarına toplum olarak erkeklerden çok biz sevdalıyız.. Zaten kazayla bi gün yırtılsa da, senin sözüne değil 2 damla kanına güvenen bi adam olmaz umarım hayatında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saat 1 yonunde :60: :60: çentik :60: :60:

çalıştıgım yer kalabalık içimden gülücem derken dalağım patlayacaktı :60::60:

yorumlar mukemmel :1:

konu hiç gerçek gibi degil :20:

Son düzenleme:
Tabi ki aynayla görünür. Kabızlık sırasında gelen kan anüsten gelmiştir vajinadan değil ayrıca.

Arkadaşlar aynayla filan kızlık zarı görülmez sadece benzetmedir bunu doktoruma sormuş biri olarak söylüyorum. Benden çok az kan gelmişti evlenince sonra aradan bir iki sene geçti muayene için dr gittiğimde sordum hani görebilir miyiz biz kendimiz diye yoksa esnek mi bozulup bozulmadığından emin değilim dedim neyse ki bayandı rahatça konuşmuştum bozulduğunu sorun olmadığını ve asla bir kişinin aynayla bakarak göremeceğimizi afedersiniz kendi eliimizle görecek kadar açmanın nerdeyse imkansız olduğunu zaten bir yandan aynaya bakarken bir yandan tam yatış pozisyonu da alamayacağımızı ancak dışarıdan birinin evde bakılsa bile yine bir aletle kişi tam yatar pozisyondayken bakabileceğini söylemişti hele hele saat 1 yönünde yırtık demek ayrıca saçma. Öyle ıkınmayla filan olacak iş değil o zaman kimse de zar filan kalmazdı tek kabızlık sorunu yaşayan siz değilsiniz ki.

Back
X