- Konu Sahibi nehiirkaracayy
-
Devlet hastanesine git yaşın tutuyor diye düşünüyorumdurumum yok çünki. bir muayne 300 tl diyorlar. çalışmıyorumda nerden bulucamki
babanemlerin köyünde oturuyorlardı benide babanem büyüttüğü için ordayken görüyordum.. ama en son duydum 2 çocuğu olmuştu 4 yıl önce falanPislik! Korkma kuzum bişey olmamıştır. Bunu hatırlıyorsan öyle bisey olsa onu da hatirlardin. Bu kişiyi görüyor musun peki hala onu merak ettim
nasıl edicemki? adını biliyorum birtek. ayrıca seneler geçmiş napabileceklerkiNeden şikayet etmiyorsunuz o şahısı?
18 yaşındaymış.kesin ceza alır
Bizde yedik hahahane alakası var ki, ben bu soruyu sormak için üye oldum. ne kadar acımasızsınız? allah karakterinize zeval versin
kötü kalplerinizde boğulursunız umarım :)Bizde yedik hahaha
Evini biliyorsunuzdur.ya da bilen tanıdıklarınız vardır.n
nasıl edicemki? adını biliyorum birtek. ayrıca seneler geçmiş napabileceklerki
evet illaki hatırlardım dimi yani korkmiyim dimiİnanamıyorum ya henüz çok küçüksün.
Hatırlıyorsun hala böyle bir olayı ama kötü olmuş..
Ama öyle birşeyin gerçekleşmesi o yaştaki çocuğun bünyesi kaldırmaz
Yani birşey olmamıştır korkmayın yinede bir kadın doğuma görünün Ayrı etten psikolopağa da görünün..
mast yapmak bozmuyormuş sanırım kızlık zarını. dün gittim ben kaşıntım vardı yoğun şekilde o yüzden gitmiştim gitmişken sordum test yapıyormusunuz dedim ama hayır dediler özele git dedi bayan doktorBir bahane ile kadın doğum doktoruna git.
Ağaçtan düştüm, bisikletten düştüm, mast yaptım falan filan .....
çok teşekkür ederim allah razı olsunKonu sahibi yıllar önce de olsa bu yaşadığın kötü olay için dediğim gibi keşke bir büyüğünile konuşsaydın ama çocuk aklı artık nasıl korktuysan geçmiş olsun. İnşaAllah psikolijikmende bir hasarı kalmaz sende ha eğer varsa bile bir psikoloji doktoruna sıra almanı öneririm. Emin ol rahatlarsın ve bu ciddi konunla dalga geçip sana rahatsızlık verenleri şikayet et butonundan şikayet edebilirsin.
Amin canım. Senden de razı olsunçok teşekkür ederim allah razı olsun
Korkmayınevet illaki hatırlardım dimi yani korkmiyim dimi
başka bi doktora git çöp battı de kanamam oldu de yani bi yalan bulursun ve devlet hastanesi seni özele yollayamaz bu konuardamast yapmak bozmuyormuş sanırım kızlık zarını. dün gittim ben kaşıntım vardı yoğun şekilde o yüzden gitmiştim gitmişken sordum test yapıyormusunuz dedim ama hayır dediler özele git dedi bayan doktor
O cesareti gösterememiştir heralde sanmıyorum öyle bir şey olsa hatırlardınız illa ki. Ama bence kadın doğuma gözükün bi zarınızı kontrol etsin. Her kadının zar yapısı da farklı bunu da öğrenmiş olursunuz. Zaten ülkemiz kadınlarının sorunlarından biri de evlendikten sonra jinekoloğa gözükmektir.. şimdi de gözükün hem içiniz rahat etsin hem de ultrasonla da bakar bi sıkıntı var mı diye.arkadaşlar merhaba. ben 18 yaşındayım ve nişanlıyım.. allah nasip ederse seneye düğünüm olacak. ama şöyle bir sıkıntım var; ben küçükken komşumuza oturmaya giderdik, komşumuzun oğlu vardı evleri 2 katlıydı bizimkiler aşşağıda otururken beni yukarı çıkarırdı oynuycaz diye. benden biraz büyüktü. beni yüzüstü divana yatırdığını hatırlıyorum ve popoma penisini sürtüyordu bunu hatırlıyorum. ama girdi mi girmedimi bilmiyorumeğer olmuş olsaydı illa ki hatırlardım değil mi? ben napacağım bana yardımcı oluurmusunuz?
Zar kontrolünü devlet hastanesini de yapar canım. Normal muayene de olabilir ultrasonla vs baktırmak istiyorum dersin bu herkesin hakkı. Ayrıca olayı detaylı anlatmana gerek yok senin özelini bilmelerine gerek yok. Evleneceğim ve zar, ultrason kontrolü yaptırmak istiyorum de.durumum yok çünki. bir muayne 300 tl diyorlar. çalışmıyorumda nerden bulucamki
Nasıl böyle diyorlar? benim de bekar arkadaşlarım devlette kadın doğuma gitti ve zar kontrolü yaptırdı. Ultrasonla da baktılar. Öyle bir şey olamaz. Sen devlet hastanesi veya eğitim Araştırma hastanesi vs kadın doğum bölümüne gidebilirsin.devlet hastanesine dün gittim abla. ADLİ bi mesela olmadıkça sana bunu söyleyemeyiz dedi. özel muayne olarak öğrenirsin dedi oda 300 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?