Kızlık zarım sizce bozulmuşmudur ?

Pislik! Korkma kuzum bişey olmamıştır. Bunu hatırlıyorsan öyle bisey olsa onu da hatirlardin. Bu kişiyi görüyor musun peki hala onu merak ettim
babanemlerin köyünde oturuyorlardı benide babanem büyüttüğü için ordayken görüyordum.. ama en son duydum 2 çocuğu olmuştu 4 yıl önce falan

İnanamıyorum ya henüz çok küçüksün.
Hatırlıyorsun hala böyle bir olayı ama kötü olmuş..
Ama öyle birşeyin gerçekleşmesi o yaştaki çocuğun bünyesi kaldırmaz
Yani birşey olmamıştır korkmayın yinede bir kadın doğuma görünün Ayrı etten psikolopağa da görünün..

evet illaki hatırlardım dimi yani korkmiyim dimi

Bir bahane ile kadın doğum doktoruna git.
Ağaçtan düştüm, bisikletten düştüm, mast yaptım falan filan .....

Bir bahane ile kadın doğum doktoruna git.
Ağaçtan düştüm, bisikletten düştüm, mast yaptım falan filan .....
mast yapmak bozmuyormuş sanırım kızlık zarını. dün gittim ben kaşıntım vardı yoğun şekilde o yüzden gitmiştim gitmişken sordum test yapıyormusunuz dedim ama hayır dediler özele git dedi bayan doktor

Konu sahibi yıllar önce de olsa bu yaşadığın kötü olay için dediğim gibi keşke bir büyüğünile konuşsaydın ama çocuk aklı artık nasıl korktuysan geçmiş olsun. İnşaAllah psikolijikmende bir hasarı kalmaz sende ha eğer varsa bile bir psikoloji doktoruna sıra almanı öneririm. Emin ol rahatlarsın ve bu ciddi konunla dalga geçip sana rahatsızlık verenleri şikayet et butonundan şikayet edebilirsin.

çok teşekkür ederim allah razı olsun

başka bi doktora git çöp battı de kanamam oldu de yani bi yalan bulursun ve devlet hastanesi seni özele yollayamaz bu konuarda

korkma canım birşey olduğunu sanmıyorum o yasta bunu hatırlayabiliyorsan birşey olsa onu da hatirlardin devlet hastanesine bu şekilde anlatirsan bakmazlar bisikletten düştüm bir damla kan geldi dersen bir ihtimal bakarlar içini ferah tut..

O cesareti gösterememiştir heralde sanmıyorum öyle bir şey olsa hatırlardınız illa ki. Ama bence kadın doğuma gözükün bi zarınızı kontrol etsin. Her kadının zar yapısı da farklı bunu da öğrenmiş olursunuz. Zaten ülkemiz kadınlarının sorunlarından biri de evlendikten sonra jinekoloğa gözükmektir.. şimdi de gözükün hem içiniz rahat etsin hem de ultrasonla da bakar bi sıkıntı var mı diye.

durumum yok çünki. bir muayne 300 tl diyorlar. çalışmıyorumda nerden bulucamki
Zar kontrolünü devlet hastanesini de yapar canım. Normal muayene de olabilir ultrasonla vs baktırmak istiyorum dersin bu herkesin hakkı. Ayrıca olayı detaylı anlatmana gerek yok senin özelini bilmelerine gerek yok. Evleneceğim ve zar, ultrason kontrolü yaptırmak istiyorum de.

devlet hastanesine dün gittim abla. ADLİ bi mesela olmadıkça sana bunu söyleyemeyiz dedi. özel muayne olarak öğrenirsin dedi oda 300 tl
Nasıl böyle diyorlar? benim de bekar arkadaşlarım devlette kadın doğuma gitti ve zar kontrolü yaptırdı. Ultrasonla da baktılar. Öyle bir şey olamaz. Sen devlet hastanesi veya eğitim Araştırma hastanesi vs kadın doğum bölümüne gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…