Kızlık zarım sizce bozulmuşmudur ?

nehiirkaracayy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
17
4
1
25
arkadaşlar merhaba. ben 18 yaşındayım ve nişanlıyım.. allah nasip ederse seneye düğünüm olacak. ama şöyle bir sıkıntım var; ben küçükken komşumuza oturmaya giderdik, komşumuzun oğlu vardı evleri 2 katlıydı bizimkiler aşşağıda otururken beni yukarı çıkarırdı oynuycaz diye. benden biraz büyüktü. beni yüzüstü divana yatırdığını hatırlıyorum ve popoma penisini sürtüyordu bunu hatırlıyorum. ama girdi mi girmedimi bilmiyorum eğer olmuş olsaydı illa ki hatırlardım değil mi? ben napacağım bana yardımcı oluurmusunuz?

öyle bişey olmamıştır merak etme

Hakikaten yani hemen hemen her konuya fake muamelesi yapmakda moda olmuş bazıları için.
Bişey olduğunu zannetmiyorum konu sahibesi. Dediğin gibi hatırlardın. Peki yaşadığın kötü olayı annenle paylaşmadın mı? Şahsen bi kaç sefer bu kadar ileri olmasada benzeri şeyler başıma gelmişti kücükken. Hepsini anneme söylerdim ve annem mahalle mahalle gezip çocukları bulup annelerinin gözleri önünde çırpardı.

annem beni kucukken bırakıp gitmişti babanemde kalıyordum. onada söylemedim bilmiyorumki.. şimdiki aklım olsa söylerdim

Neden doktora gitmeyi düşünmedin
Biz müneccim değiliz ki nerden bilelim
Eyer merak ediyorsan ufak bir kontrol sayesinde bunu öğrene bilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…