- 9 Kasım 2019
- 17
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi nehiirkaracayy
-
ne alakası var ki, ben bu soruyu sormak için üye oldum. ne kadar acımasızsınız? allah karakterinize zeval versin21 dakika once üye oldun ve ilk konun bu mu cok komiksin
öyle bişey olmamıştır merak etmearkadaşlar merhaba. ben 18 yaşındayım ve nişanlıyım.. allah nasip ederse seneye düğünüm olacak. ama şöyle bir sıkıntım var; ben küçükken komşumuza oturmaya giderdik, komşumuzun oğlu vardı evleri 2 katlıydı bizimkiler aşşağıda otururken beni yukarı çıkarırdı oynuycaz diye. benden biraz büyüktü. beni yüzüstü divana yatırdığını hatırlıyorum ve popoma penisini sürtüyordu bunu hatırlıyorum. ama girdi mi girmedimi bilmiyorumeğer olmuş olsaydı illa ki hatırlardım değil mi? ben napacağım bana yardımcı oluurmusunuz?
olmamıştır değil mi gerçekten? olsa illaki hatırlardım sanırımöyle bişey olmamıştır merak etme
bilmiyorum ki... ben çok küçüktüm okula gitmiyordum ozamanlar. oda sanirim 17-18 dir..Kaç yaşındaydı bunu yapan?
olmamıştır kesinlikleolmamıştır değil mi gerçekten? olsa illaki hatırlardım sanırım
beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim allah sizden razi olsunolmamıştır kesinlikle
?? anlamadim
annem beni kucukken bırakıp gitmişti babanemde kalıyordum. onada söylemedim bilmiyorumki.. şimdiki aklım olsa söylerdimHakikaten yani hemen hemen her konuya fake muamelesi yapmakda moda olmuş bazıları için.
Bişey olduğunu zannetmiyorum konu sahibesi. Dediğin gibi hatırlardın. Peki yaşadığın kötü olayı annenle paylaşmadın mı? Şahsen bi kaç sefer bu kadar ileri olmasada benzeri şeyler başıma gelmişti kücükken. Hepsini anneme söylerdim ve annem mahalle mahalle gezip çocukları bulup annelerinin gözleri önünde çırpardı.
durumum yok çünki. bir muayne 300 tl diyorlar. çalışmıyorumda nerden bulucamkiNeden doktora gitmeyi düşünmedin
Biz müneccim değiliz ki nerden bilelim
Eyer merak ediyorsan ufak bir kontrol sayesinde bunu öğrene
Pislik! Korkma kuzum bişey olmamıştır. Bunu hatırlıyorsan öyle bisey olsa onu da hatirlardin. Bu kişiyi görüyor musun peki hala onu merak ettimbilmiyorum ki... ben çok küçüktüm okula gitmiyordum ozamanlar. oda sanirim 17-18 dir..çok korkuyorum
5-6 olabilirSizin yaşınız kaçtı o zamanlar
dvlet hastanesi bedavadurumum yok çünki. bir muayne 300 tl diyorlar. çalışmıyorumda nerden bulucamki
devlet hastanesine dün gittim abla. ADLİ bi mesela olmadıkça sana bunu söyleyemeyiz dedi. özel muayne olarak öğrenirsin dedi oda 300 tldvlet hastanesi bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?