- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 35
- Konu Sahibi turuncupipet
-
http://www.eniyihekim.com/sukran-dogru/kadin-hastaliklari-ve-dogum/konyaJinekologa kontrol ettirebilirsin hiç birşey olmaz doktor dışardan bakıyo hiç bir şekilde birşey sokmuyo
Konyada mı gittinizBen özel bi kliniğe gitmiştim ama ücretli 120 lira ödemiştim
bekara karı boşamak kolay:)Yani ne olacak ki nişanlına uygun bi dille anlatırsın. Anlamayacak biriyse de zaten evlenme
komikmi:)taş sivri miydi yani?
Karı diye bi şey yok.bekara karı boşamak kolay:)
komık evet. kızlık zarı vajina dısında olan bişi değil. taşın üstüne düştün diye bozulmaz.komikmi:)
he canım şu an feminizim çekecek havamda değilim. bunun böyle olmadığını sende çok iyi biliyorsun. kendin artık evlenince karşı taraftan istersin bekaret testini:)Karı diye bi şey yok.
O söz de öyle değil koca boşamak kolay. Tabi sen erkeksen bilemem.
Gerçekten bayansan da söyleyim nişanlun da bi ara gidip bekaret testi yaptırsın sana rapor getirsin
kızlık zarının dış kısmında olmadığını bende iyi biliyorum. ama insan ister istemez tereddüte düşüyor duyduğu şeylerden sonra. kendim önce öğrenmek istiyorum zaten sıkıntı varsa durumu nişanlıma anlatıcamkomık evet. kızlık zarı vajina dısında olan bişi değil. taşın üstüne düştün diye bozulmaz.
ayrıca nişanlına dert anlatmayı düşünürsen eger, sana ınanmazsa doktora gıdınce zaten anlaşılır neyın ne oldugu.
kendınden emınsen bu kadar dert etmemelısın
Hee hee bekarım benhe canım şu an feminizim çekecek havamda değilim. bunun böyle olmadığını sende çok iyi biliyorsun. kendin artık evlenince karşı taraftan istersin bekaret testini:)
http://www.eniyihekim.com/sukran-dogru/kadin-hastaliklari-ve-dogum/konya
bu bayana gittim ama kontrol yapmayacağını söyledi bende acemi olduğum için pek bişey diyemedim
kızlık zarının dış kısmında olmadığını bende iyi biliyorum. ama insan ister istemez tereddüte düşüyor duyduğu şeylerden sonra. kendim önce öğrenmek istiyorum zaten sıkıntı varsa durumu nişanlıma anlatıcam
mantıklı gelmiyor tabiki ta ki şehir efsanelerini duyana kadar. başka türlü içim rahat etmicek. yapıyorum merak etme onlarıda yapıyorum:dİlişkiye girmeden sırf bir taş yüzünden yaşadığın korku mantıklı geliyor mu? Vah benim güzel ülkeme. Git kitap oku müzik dinle gez toz. Kendini kahrettiğin derde bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?