Kızlık Zarı

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
35
Merhaba arkadaşlar yeni nişanlandım ben. Küçükken kuzenimi kucağıma alıcam diye ayağım kaydı ve taşın üstüne düştüm bir kaç gün acı hissettim , idrar yaparken yanma hissi falanda oldu. neyse bugün kadın hastalıkları doktoruna gittim anlattım kontrol yapmam ilişkiye girmediğin sürece sorun olmaz dedi. teyzem ise sorun olabilceğini söylüyor. ben çok tereddütteyim napcağimi bilmiyorum. konyadayım kontrolünü nerde yaptırabilirim. herhangi bir sıkıntı olmuşmudur eminde olamıyorum.

Jinekologa kontrol ettirebilirsin hiç birşey olmaz doktor dışardan bakıyo hiç bir şekilde birşey sokmuyo

Ben özel bi kliniğe gitmiştim ama ücretli 120 lira ödemiştim

Yani ne olacak ki nişanlına uygun bi dille anlatırsın. Anlamayacak biriyse de zaten evlenme

Karı diye bi şey yok.
O söz de öyle değil koca boşamak kolay. Tabi sen erkeksen bilemem.
Gerçekten bayansan da söyleyim nişanlun da bi ara gidip bekaret testi yaptırsın sana rapor getirsin
he canım şu an feminizim çekecek havamda değilim. bunun böyle olmadığını sende çok iyi biliyorsun. kendin artık evlenince karşı taraftan istersin bekaret testini:)

komık evet. kızlık zarı vajina dısında olan bişi değil. taşın üstüne düştün diye bozulmaz.
ayrıca nişanlına dert anlatmayı düşünürsen eger, sana ınanmazsa doktora gıdınce zaten anlaşılır neyın ne oldugu.
kendınden emınsen bu kadar dert etmemelısın
kızlık zarının dış kısmında olmadığını bende iyi biliyorum. ama insan ister istemez tereddüte düşüyor duyduğu şeylerden sonra. kendim önce öğrenmek istiyorum zaten sıkıntı varsa durumu nişanlıma anlatıcam

kızlık zarının dış kısmında olmadığını bende iyi biliyorum. ama insan ister istemez tereddüte düşüyor duyduğu şeylerden sonra. kendim önce öğrenmek istiyorum zaten sıkıntı varsa durumu nişanlıma anlatıcam

İlişkiye girmeden sırf bir taş yüzünden yaşadığın korku mantıklı geliyor mu? Vah benim güzel ülkeme. Git kitap oku müzik dinle gez toz. Kendini kahrettiğin derde bak.

İlişkiye girmeden sırf bir taş yüzünden yaşadığın korku mantıklı geliyor mu? Vah benim güzel ülkeme. Git kitap oku müzik dinle gez toz. Kendini kahrettiğin derde bak.
mantıklı gelmiyor tabiki ta ki şehir efsanelerini duyana kadar. başka türlü içim rahat etmicek. yapıyorum merak etme onlarıda yapıyorum:d

Sonucta darbe almissiniz bir kac gun aci hissetmeniz normal. Nasil ki kolumuzu bacagimizi kapiya carpinca aci hissediyorsak tasa carpinca da acir tabiki..

Endiselenmeyin bence.

Back