bi daha yapmıycam ne ya? =D mastürbasyon yapmayan kadın mı olur? allah muhafaza mutanta döner insan. ayrıca başka başlıklarda da yazdım, burada da yazayım. beyninize girene kadar yazayım.
"bozulmak ne ya? radyo mu bu? muhatap olmayayım diyorum ama şu hallerinize hem çok içim gidiyor, hem çok kızıyorum.
hymen, milimetrik bir kas-bağ dokudur. zaten delikli bir yapıya sahiptir. bu delikli yapı sayesinde regl kanı ve vajinal akıntılar dışarı çıkar zaten. içinize bir şey aldığınızdaysa bu delikli yapıdaki delikler genişler ve yapı ortadan kalkar.
bu yapının tek görevi, bebek yeni doğduğunda dölyolu henüz gelişimini tamamlamamış ve çok kısa olduğu için, mekanik bir engel yaratarak karın zarı iltihabı vs. gibi durumları engellemektir.
yani çok küçük yaşlardan itibaren bu mekanik, milimetrik bağ dokuya zaten ihtiyaç kalmaz.
kız veya oğlan ise çocuklara verilen addır. ergenliğe giren bireyler cinsiyet özelliklerine kazanır ve cinsiyet adlarıyla adlandırılmaya başlarlar. yani ergenliğe girdiği andan itibaren kız çocuk kadın, oğlan çocuk ise erkek olur.
kendinizi böyle mal gibi görmeye, cinselliği böyle öcü gibi görmeye, abuk subuk herifleri başınızın tacı edip kendinizi onlara köle etmeye neden bu kadar meraklısınız, anlamak imkansız. toptan mı mazoşistsiniz nedir?"