kızlık zarı

Ya acı var sanki iğne batıyo gbi bnun sebebi nedir :KK43:
Yasin da kucuk degil ki cahilsin desem.
Cevaplarimi kale almiyo musun anlamadim.
Son kez cevap veriyorum, kizlik zari masturbasyonla bozulmaz, iceri bisey sokarsan o haric.
Aciyi da dusunce gucuyle zorla olusturuyorsun galiba.
Benim adetimin 4. Gunu hala karnim agriyor, bekle bi adetin gecsin.
Bu soruyu tekrar sorarsan, sormaya tesebbus edersen git doktora kontrol ettir olur cevabim.

Ya hic bi bilgim yok bu konular hakkında evet haklsn cok soryrm ama karn agrsi degil oramda bi acı var.neyse cevabn icin tesekkrler

Fazla birkalama bence bozuldumu bozulmadimi diye stress yapma
Bişi sokmadiysan sert bişi deymediyse ve ilişki olmadiysa bozulmaz..
Kolay bozulan bişi değil o
Olsun bu sana ders olsun bir daha yapmassin emi evladim..
:KK14:

Çok utanarak söylüyorum ama başka çarem kalmadi.bugün adetimin 5.günü ve ben mastürbasyon yaptim adetliyken ama sadece distan pijamayla.lavaboya gittim hemen cok sıvı bir şekilde kan geldi snra kanama devam etti.bu adet kanamasi mi yoksa kızlığım bozuldumu çok korkuyorum bi daha yapmicam :KK43:(
Boşalmanın etkisiyle içeride birikmiş olan kan dışarıya gelmiş bence parmak sokmadiysan sıkıntı yok merak edip bir şeyler yapmış olabilirsiniz bunlar doğal şeyler herkes yapiyor. Dengeni iyi ayarla kendine zarar verme yoksa kendini hic affetmezsin

Boşalmanın etkisiyle içeride birikmiş olan kan dışarıya gelmiş bence parmak sokmadiysan sıkıntı yok merak edip bir şeyler yapmış olabilirsiniz bunlar doğal şeyler herkes yapiyor. Dengeni iyi ayarla kendine zarar verme yoksa kendini hic affetmezsin
Kesinlikle parmak sokma yok ama hala bi batma var kac gun oldu.sanki braz acilma var gbi yada ben psikljkmen oyle hssedyrm.kizlik bzlnca orda açılma olymu yoiksa bisey grncmi açıliyo

Kesinlikle parmak sokma yok ama hala bi batma var kac gun oldu.sanki braz acilma var gbi yada ben psikljkmen oyle hssedyrm.kizlik bzlnca orda açılma olymu yoiksa bisey grncmi açıliyo
Batmayi bilemicem zorlamadan kaynaklı olabilir. Anladığım kadarıyla o bölgene Bakmışsın. Kızlık zari gözle görülebilsede bunu yorumlamak deneyim istiyor. İkindigin zaman çok genisliyorsa delik büyükse esnek olma ihtimali de yüksektir. Deliğin kenarında yirtilmalar varsa yani tam olarak yuvarlakligi bozuyorsa o zamanda kızlık bozulmuş olabilir. Bu konularda uzman oldum o kadar çok araştırdım ki..... Kağanı çok takma

Canm kaç yasndasin? İceri bir şey alma durumu olmadiysa kişlik zarin bozulmaz. Adetinden dolayı da kan gelmiştir. Sen de stres yapiyosun tamamen bozulmasına endekslenmissin aci duyabilirsin. Hicbir şeyinyok . Mastrbasyonla olacak is mi bir şey kullanmadign halde?..

19. Ya ben orama bkmya bile cekiniyrm utanyrm elleyemiyorum .s ve cok korkyrm neden bu aci var oturunca baskı yapnca aciyo

acaba mantar yada baska bır hastalık oalbılırmı yara falan ?

Çok utanarak söylüyorum ama başka çarem kalmadi.bugün adetimin 5.günü ve ben mastürbasyon yaptim adetliyken ama sadece distan pijamayla.lavaboya gittim hemen cok sıvı bir şekilde kan geldi snra kanama devam etti.bu adet kanamasi mi yoksa kızlığım bozuldumu çok korkuyorum bi daha yapmicam :KK43:(

bi daha yapmıycam ne ya? =D mastürbasyon yapmayan kadın mı olur? allah muhafaza mutanta döner insan. ayrıca başka başlıklarda da yazdım, burada da yazayım. beyninize girene kadar yazayım.

"bozulmak ne ya? radyo mu bu? muhatap olmayayım diyorum ama şu hallerinize hem çok içim gidiyor, hem çok kızıyorum.
hymen, milimetrik bir kas-bağ dokudur. zaten delikli bir yapıya sahiptir. bu delikli yapı sayesinde regl kanı ve vajinal akıntılar dışarı çıkar zaten. içinize bir şey aldığınızdaysa bu delikli yapıdaki delikler genişler ve yapı ortadan kalkar.
bu yapının tek görevi, bebek yeni doğduğunda dölyolu henüz gelişimini tamamlamamış ve çok kısa olduğu için, mekanik bir engel yaratarak karın zarı iltihabı vs. gibi durumları engellemektir.
yani çok küçük yaşlardan itibaren bu mekanik, milimetrik bağ dokuya zaten ihtiyaç kalmaz.
kız veya oğlan ise çocuklara verilen addır. ergenliğe giren bireyler cinsiyet özelliklerine kazanır ve cinsiyet adlarıyla adlandırılmaya başlarlar. yani ergenliğe girdiği andan itibaren kız çocuk kadın, oğlan çocuk ise erkek olur.

kendinizi böyle mal gibi görmeye, cinselliği böyle öcü gibi görmeye, abuk subuk herifleri başınızın tacı edip kendinizi onlara köle etmeye neden bu kadar meraklısınız, anlamak imkansız. toptan mı mazoşistsiniz nedir?"

Oyle bozulacak birsey degil o canim .. Soyle dusun evlenince ne kadar ugrasiliyor ve ona ragmen bozulmuyor tam anlamiyla giris olmadan .. yani oyle bozulan birsey olsa hemen ilk denemede iceri giris olmadan surtunerek bozulurdu bu sekilde dsun ve icin rahat olsun :) zarin sapasaglam duruyorr

bi daha yapmıycam ne ya? =D mastürbasyon yapmayan kadın mı olur? allah muhafaza mutanta döner insan. ayrıca başka başlıklarda da yazdım, burada da yazayım. beyninize girene kadar yazayım.

"bozulmak ne ya? radyo mu bu? muhatap olmayayım diyorum ama şu hallerinize hem çok içim gidiyor, hem çok kızıyorum.
hymen, milimetrik bir kas-bağ dokudur. zaten delikli bir yapıya sahiptir. bu delikli yapı sayesinde regl kanı ve vajinal akıntılar dışarı çıkar zaten. içinize bir şey aldığınızdaysa bu delikli yapıdaki delikler genişler ve yapı ortadan kalkar.
bu yapının tek görevi, bebek yeni doğduğunda dölyolu henüz gelişimini tamamlamamış ve çok kısa olduğu için, mekanik bir engel yaratarak karın zarı iltihabı vs. gibi durumları engellemektir.
yani çok küçük yaşlardan itibaren bu mekanik, milimetrik bağ dokuya zaten ihtiyaç kalmaz.
kız veya oğlan ise çocuklara verilen addır. ergenliğe giren bireyler cinsiyet özelliklerine kazanır ve cinsiyet adlarıyla adlandırılmaya başlarlar. yani ergenliğe girdiği andan itibaren kız çocuk kadın, oğlan çocuk ise erkek olur.

kendinizi böyle mal gibi görmeye, cinselliği böyle öcü gibi görmeye, abuk subuk herifleri başınızın tacı edip kendinizi onlara köle etmeye neden bu kadar meraklısınız, anlamak imkansız. toptan mı mazoşistsiniz nedir?"

aramızda kadın doğum uzmanı var mı benim de çok önemli sorum olacak ve arkadaşm sen bilgili gibisn bana msj atsr mısın :(

Merak etme canım benimde öyle birkaç kez başıma geldi ve çok korkmuştum. Ama şuan evliyim ve o zamanlar boşuna endişelendiyimi şimdi anladım. Merak etme. Sapa sağlam kızsın)

Bu konu nasıl hortladı ya, onca zamandan sonra...

Back