kızlık zarı

ergn12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
16
0
1
30
Çok utanarak söylüyorum ama başka çarem kalmadi.bugün adetimin 5.günü ve ben mastürbasyon yaptim adetliyken ama sadece distan pijamayla.lavaboya gittim hemen cok sıvı bir şekilde kan geldi snra kanama devam etti.bu adet kanamasi mi yoksa kızlığım bozuldumu çok korkuyorum bi daha yapmicam (

Psikolojim bozuldu valla ya kesin dimi biraz acı var adetten dolayıdir dimi

Cevaplarınızı bekliyorum ya bide iğne batıyoms gbi bi acı var adettenmi oluyo

Hayr kesinlikle sokma gibi bişey yok pijamam vardi üsüyrm dyede ustunde uzun etek vardi .kan cok sivi bi sekilde geldi zevktenmi bi anda geldi yoksa bozuldmu cok korkyrm suan igne btyo gbi bi aci var aslnda adtken oluyo

Hayr kesinlikle sokma gibi bişey yok pijamam vardi üsüyrm dyede ustunde uzun etek vardi .kan cok sivi bi sekilde geldi zevktenmi bi anda geldi yoksa bozuldmu cok korkyrm suan igne btyo gbi bi aci var aslnda adtken oluyo
etekmi. onun üstünede elbise giymeliydin.
elbise giymedigin için acıyodur

Zevkten kan gelmez.
Ve kesinlikle kizlik zarin yerinde duruyor.

19 yasindaym.yaptgm için çok pismanm asla yapmcm bi daha cok korkuyorum cünkü bi sevglm var ve cok seviyorum onu bide bozuldysa kizlgm .s daha once hic kmseyle bi iliskim olmadi asla

Derdinn neydi ki okadar strese soktun kendini korkma sert biseyle yapmadigin muddetce bisey olmaz oyle kolay bozulan bisey degil o

Ya kan cok sıvı bir sekilde bi anda gelince çok tedirgin oldum ağladim

Evet cahilim hiç bir bilgim yok ve erkek değilim arastırmadgm yer kalmadı dunden beri .s

19 yasindaym.yaptgm için çok pismanm asla yapmcm bi daha cok korkuyorum cünkü bi sevglm var ve cok seviyorum onu bide bozuldysa kizlgm .s daha once hic kmseyle bi iliskim olmadi asla
Sana cevabi verdim, kesinlikle bozulmamistir.
Yaptiginda utanilacak bisey yok. Gayet normal.
İcine bisey sokmadigin surece asla zarar gelmez zarina marina.
Lutfen evham yapmayi kes.

Cok tesekkur ederim bide benm annemn kızlk zarı esnekmis bu ırsi bişeymi.kardesm evlendi ama onun degilms bozulms hmen

Cok tesekkur ederim bide benm annemn kızlk zarı esnekmis bu ırsi bişeymi.kardesm evlendi ama onun degilms bozulms hmen
Kizlik zari irsi degil, kisiye gore olur.
Kardesin kac yasinda? Sen 19san o senden kucuk olmali kardesim dedigine gore?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…