Kizim, yavrum, kardesim sen iceri bisey soktun mu, sordugum soruya cevap alamadim ki net bisey diyemCevaplarınızı bekliyorum ya bide iğne batıyoms gbi bi acı var adettenmi oluyo
etekmi. onun üstünede elbise giymeliydin.Hayr kesinlikle sokma gibi bişey yok pijamam vardi üsüyrm dyede ustunde uzun etek vardi .kan cok sivi bi sekilde geldi zevktenmi bi anda geldi yoksa bozuldmu cok korkyrm suan igne btyo gbi bi aci var aslnda adtken oluyo
Zevkten kan gelmez.Hayr kesinlikle sokma gibi bişey yok pijamam vardi üsüyrm dyede ustunde uzun etek vardi .kan cok sivi bi sekilde geldi zevktenmi bi anda geldi yoksa bozuldmu cok korkyrm suan igne btyo gbi bi aci var aslnda adtken oluyo
Cunku daha adetin bitmemis niyesi mi var.Ama neden acı var batma gibi .s
Sana cevabi verdim, kesinlikle bozulmamistir.19 yasindaym.yaptgm için çok pismanm asla yapmcm bi daha cok korkuyorum cünkü bi sevglm var ve cok seviyorum onu bide bozuldysa kizlgm .s daha once hic kmseyle bi iliskim olmadi asla
Kizlik zari irsi degil, kisiye gore olur.Cok tesekkur ederim bide benm annemn kızlk zarı esnekmis bu ırsi bişeymi.kardesm evlendi ama onun degilms bozulms hmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?