Kızlık zarı

bakirelerde alttan muayene şu şekilde yapılıyor;
19 yaşında yoğun akıntı şikayeti ile doktora gitmiştim. çatal masaya oturttu bir yandan da bilgilerimi alırken baktı ve ben hiç bişey söylemeden bakire dedi. sonrada kültür çubuğunu içine sokmadan akıntı örneği aldı. bunu tıp fakültesinde yaptırmıştım.
şimdi evliyim ilk ilişkim eşimle oldu ama halen bakireyim, kanamam oldu ama kızlık zarımın bir kısmı gitmiş herhalde. kalın bir yapısı varmış ve yırtılmamış.
esas soruma gelince parmağının orada ne işi vardı merak ettim. ama emin ol yırtılmamıştır. çünkü normal yapıda olsa bile zorlamadığın sürece yırtılması zor.

Bu forumda kızlık zarı hakkında çok yanlış bilgi sahibi olanlar var.

Kızlık zarı duvar gibi birşey değildir zaten; son derece esnek ve zaten ortası delik olan bir yapısı vardır. İlişkide bu deliklik biraz daha açılır,olan budur... Yani aslında yırtılıp edilen birşey yok ortada. Ayrıca bu çok kaba bir tabir...Artık bu tabiri kaldıralım.

Konu sahibine gelince; aferdersin ama zar kadar aklınız yok mu sizin? Ya yaşınız çok küçük yada gerçekten ortalık karıştırmak için konu açtınız. Ne sorunuz belli ne de söylemek istediğiniz. Gidin bir eğitici kitapla öğrenin sorunuzun cevabını (sorunuzda ne,tam olarak anlaşılmıyor zaten...) zebille bu tarz kitaplar var.

yok zar kadar aklım demekki

Evet,bu konuda cehalet diz boyu..Zaten duvar gibi olursa adet kanaması olmaz.Ölümcül yani.. çook nadir tamamen kapalı kişilerde cerrahi müdahale ile açılır..

Ya bu zar denen şey kalın puntolu "o" harfi gibi..kimisi yanlara esner kimisi pek esnemez hafif açılır yanlardan pembemsi kan gelir..kimisi çook kalın puntolu, kimisi ince :))

Kafaya takılacak kadar kıymetli bir şey değil yani...

Benim bildigim 3-4 cm içerde kizlik zari. 1-2 cm ile pek birşey olacağını sanmıyorum.

utandım ya öyle durup durup gelmiyor bişey olmuşmudur acaba dersin ya öyle birşey kusura bakmayın gerçekten

Doğru veya yanlış belli ki bir sıkıntısı var belki de erkek. Lakin kıvrana kıvrana utanıyorum demiş.

yargısız infaza aynı şekilde cevap verdim ....

bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…