How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlık zarı

doktora gittim ama yumurtalıklarımla ilgli doktor normal bi kızlık zarın var hiçbir sorunu yok falan demişti ordan biliyorum.

bunu kesın olarak söyleyebılırım ,yumurtalıklarla kızlık zarı alakasız yerlerde yumurtalıklarına usg ıle bakılır kızlık zarı alttan muayene yapılır kı bakırelere alttan elle muayenede yapılmaz

arkadaşlar soru sorucam ama çok utanıyorum kızlık zarı çok kolay zarar görebilecek bi yapımıdır yani 1-2 cm le birşey olurmu?

Hayir.
Elinle ulasamayacagin kadar geride ince bir deri parcasidir.
İliski haricinde sert bir cisimle ancak yirtilabilir
Tabi buda yapisina gore degisir.
Esnek yapidakilerin yirtilmasi ancak dogumda olur
Hilal yapidakilerde iliski ile yirtilabilir ama cok zordur.
Kizlik zari yirtildiginda hemen kan gelecek diyede bir sey yoktur.

bunu kesın olarak söyleyebılırım ,yumurtalıklarla kızlık zarı alakasız yerlerde yumurtalıklarına usg ıle bakılır kızlık zarı alttan muayene yapılır kı bakırelere alttan elle muayenede yapılmaz

sonradan yazdığımı okumadın galba yumurtalrıklarıma ultrsnla baktı sorun çıkmadı zaten

sağlıklı olmazda sonuçta bunu yaşayanlar var ne bileyim ben birşey olduğunu düşünmüyorum ama yinede arada aklma geliyor :\

Nasıl yani aklına geliyor, durup durup zarınımı düşünüyorsun :27: Sebep?
Bende arada göğüslerimi düşüneyim bari, ara ara aklıma gelsin...:27::27:

kızlar akıntım bide kaşıntı buna baktı arada yanma falan oluyordu. özel hastahanelerde yasak olmasın o?

Hayır özel hastanede paranla istediğini yaptırabilirsin.

Konu senin kaşıntın akıntın bilmem neyin değil. Ben şahsım olarak evlilik öncesi cinselliği eleştirmiyorum isteyen istediğini yapar ama böyle paylaşım sitelerinde zarım bozuldu mu diyenlere sinir oluyorum.
Biz nerden bilelim senin şeyini.
Çok tedirginsen git yine yumurtalıkların için adam söylesin sana kızlığınla alakalı şeyleri.

Hayir.
Elinle ulasamayacagin kadar geride ince bir deri parcasidir.
İliski haricinde sert bir cisimle ancak yirtilabilir
Tabi buda yapisina gore degisir.
Esnek yapidakilerin yirtilmasi ancak dogumda olur
Hilal yapidakilerde iliski ile yirtilabilir ama cok zordur.
Kizlik zari yirtildiginda hemen kan gelecek diyede bir sey yoktur.

internette 1.5- 2 cm yazıyor ve adet harici kanama hiç olmadı

özel weya dewlet farketmez kızlık zarı le ilgili bilgi wermek yasaktır.hiç bi doktor weremez diye biliyorum ki ben de bu muayene için polise ifade wermiştim

Doktor bakire birine vajinal muayene uygulamaz ki?!:ssz:

aynen katiliyorum arkadasim sana ... bu arkadas ben bir konu acayim da dikkat ceksim muhabbet olsun diye acmis iste. daha ne dedigini kendi bilmiyo ki iliskiye girmeyen hic bir genc kizin kiZlik zarim zarar gordumu acaba diyede bir suphesi olmaz ...

Hayır özel hastanede paranla istediğini yaptırabilirsin.

Konu senin kaşıntın akıntın bilmem neyin değil. Ben şahsım olarak evlilik öncesi cinselliği eleştirmiyorum isteyen istediğini yapar ama böyle paylaşım sitelerinde zarım bozuldu mu diyenlere sinir oluyorum.
Biz nerden bilelim senin şeyini.
Çok tedirginsen git yine yumurtalıkların için adam söylesin sana kızlığınla alakalı şeyleri.

katılıyorum herkesin kendi tercihi

birde bunun acaba hamile miyim versiyonu var :ssz:

Back