- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi punkierella
içeriye doğru yanma falan vardı hatta ilaç veridi 2 kerelik kullanmam için sonra bi şikayetim kalmadı allahtan
İlaç olarakta fitil verdi de bari de tam olsun artıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içeriye doğru yanma falan vardı hatta ilaç veridi 2 kerelik kullanmam için sonra bi şikayetim kalmadı allahtan
katılıyorum herkesin kendi tercihi
birde bunun acaba hamile miyim versiyonu var
Hadi canım ya... Nerede yaşıyorsun sen.. Bizim memlekette Bakire adı altında olanlara vajinal muayene yapılmaz. Bakamaz yani adam akıntı nerden nasıl geliyor diye
peki öyle yapılmıyo ben bakire değilim ama burda korktuğum için yazdım öyle haklısın birşey demiyorum.
peki öyle yapılmıyo ben bakire değilim ama burda korktuğum için yazdım öyle haklısın birşey demiyorum.
Sorun ne ozaman bakire degilim diyorsunpeki öyle yapılmıyo ben bakire değilim ama burda korktuğum için yazdım öyle haklısın birşey demiyorum.
Sorun ne ozaman bakire degilim diyorsun
Knu sahibeleri neden illa cimbizsiz laf anlatmaz anlamiyorum
ya işte kızlık zarı kolay zarar görebilirmi diyorum 1-2 cm parmağn girmsyle gerçi ne kdr girdğinide blmyrm ama kanama falan olmadı diyorum
ya işte kızlık zarı kolay zarar görebilirmi diyorum 1-2 cm parmağn girmsyle gerçi ne kdr girdğinide blmyrm ama kanama falan olmadı diyorum
Kızlık zarı 1-2 cm le değil ama parmağın tamamen girmesiyle yırtılabilir veya zedelenebilir..O anda kan gelmeyebilir, daha sonra çamaşırında kan görebilirsin.Ama hiç kan görmediysen bozulmamıştır.
o sussun diye bakire değilim dedim çünkü bakireydim ve altta muayne yapılıyo bunu çok iyi biliyorum. havuza girip mantar olan biçok gençkız var doktor buna karar vermek için bakmak zorunda ama arkadaş konuyu saptırmak için elinden geleni yaptı.
Sanmıyorum bişi olmazda baştan söyleseydinya yawrum bizde bukadar beklemeseydik
Ama hala durup durup kızlık zarin aklına geliosa git bi muayene ol derim nolcak yani
sen desene canım bole bole oldu dıye neden bole bı kurt düştü içine kendın bakmaya calıstın yada mastrbasyon yaptın ya da klasık sadece surtundunuz tam gırmedı sevgılın bu bu oldu de bız de dıyelım bozuldu bozulmadı... hiç bişi demiyosun ben bakıreyken hiç oturdugum yerde aklıma acaba kızlık zarım yırtıldımı dıye bışı gelmedı aklıma.. mutlaka senı düşündüren bişiler oldu.....
Valahi bzim hocalar bozulmaz derdi. Tabi ne kadar girdiginede bagli.
Ama zar yirtildigindada aci hissedersin
Kanamada normal kan gibi degil acik pembe renke bazilarin cok bazilarinin leke gibi olur
Cok merak ediyorsan ozel bir jinekologa gidip ordami degilmi diye baktirabilirsin.
evet biyerdede 5-6 cm girmesi gerekir yazıyordu. doktor musun olucak mısın :) zor ama güzel iyi bi meslek :)