How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlık zarı

katılıyorum herkesin kendi tercihi

birde bunun acaba hamile miyim versiyonu var :ssz:

O daha kötü. Öpüştüm acaba hamile miyim ?

Sevgilim boşalmadı ama hamile olabilir miyim ?

Kıyafetli olarak seviştik hamile miyim?

Adet oldum ama hamile olabilir miyim ??

Son düzenleme:
peki öyle yapılmıyo ben bakire değilim ama burda korktuğum için yazdım öyle haklısın birşey demiyorum.

E tamam öyle de o zaman niye lafı dolandırıyorsun. Bakire değilsen pişmansan genital estetik kısmında kızlık zarı dikimiyle alakalı konular var. Ordan yardım alabilirsin.

dalga konusu yaptınız ama gerçekten bilgim olmadığı için yazdım ben ve internetten araştırdım birşey bulamadım yardım istedim fikriniz varsa cevap istedim

ya işte kızlık zarı kolay zarar görebilirmi diyorum 1-2 cm parmağn girmsyle gerçi ne kdr girdğinide blmyrm ama kanama falan olmadı diyorum

Sorun ne ozaman bakire degilim diyorsun
Knu sahibeleri neden illa cimbizsiz laf anlatmaz anlamiyorum:31:
:ssz::ssz::ssz:

o sussun diye bakire değilim dedim çünkü bakireydim ve altta muayne yapılıyo bunu çok iyi biliyorum. havuza girip mantar olan biçok gençkız var doktor buna karar vermek için bakmak zorunda ama arkadaş konuyu saptırmak için elinden geleni yaptı.

ya işte kızlık zarı kolay zarar görebilirmi diyorum 1-2 cm parmağn girmsyle gerçi ne kdr girdğinide blmyrm ama kanama falan olmadı diyorum

Kızlık zarı 1-2 cm le değil ama parmağın tamamen girmesiyle yırtılabilir veya zedelenebilir..O anda kan gelmeyebilir, daha sonra çamaşırında kan görebilirsin.Ama hiç kan görmediysen bozulmamıştır.

Sanmıyorum bişi olmazda baştan söyleseydinya yawrum bizde bukadar beklemeseydik

Ama hala durup durup kızlık zarin aklına geliosa git bi muayene ol derim nolcak yani

Kızlık zarı 1-2 cm le değil ama parmağın tamamen girmesiyle yırtılabilir veya zedelenebilir..O anda kan gelmeyebilir, daha sonra çamaşırında kan görebilirsin.Ama hiç kan görmediysen bozulmamıştır.

çok teşekkür ederim öyle parmağın tamamen girmesi durumu ,kanama falan yok. internette kızlık zarı 1-2 cm içeride yazdığı için bu soruyu sordum çünkü kafam karıştı. ve

o sussun diye bakire değilim dedim çünkü bakireydim ve altta muayne yapılıyo bunu çok iyi biliyorum. havuza girip mantar olan biçok gençkız var doktor buna karar vermek için bakmak zorunda ama arkadaş konuyu saptırmak için elinden geleni yaptı.

sen desene canım bole bole oldu dıye neden bole bı kurt düştü içine kendın bakmaya calıstın yada mastrbasyon yaptın ya da klasık sadece surtundunuz tam gırmedı sevgılın bu bu oldu de bız de dıyelım bozuldu bozulmadı... hiç bişi demiyosun ben bakıreyken hiç oturdugum yerde aklıma acaba kızlık zarım yırtıldımı dıye bışı gelmedı... mutlaka senı düşündüren bişiler oldu.....

Son düzenleme:

Valahi bzim hocalar bozulmaz derdi. Tabi ne kadar girdiginede bagli.
Ama zar yirtildigindada aci hissedersin
Kanamada normal kan gibi degil acik pembe renke bazilarin cok bazilarinin leke gibi olur
Cok merak ediyorsan ozel bir jinekologa gidip ordami degilmi diye baktirabilirsin.

sen desene canım bole bole oldu dıye neden bole bı kurt düştü içine kendın bakmaya calıstın yada mastrbasyon yaptın ya da klasık sadece surtundunuz tam gırmedı sevgılın bu bu oldu de bız de dıyelım bozuldu bozulmadı... hiç bişi demiyosun ben bakıreyken hiç oturdugum yerde aklıma acaba kızlık zarım yırtıldımı dıye bışı gelmedı aklıma.. mutlaka senı düşündüren bişiler oldu.....

işte anlattığım gibi umarm birşey olmamıştır

Valahi bzim hocalar bozulmaz derdi. Tabi ne kadar girdiginede bagli.
Ama zar yirtildigindada aci hissedersin
Kanamada normal kan gibi degil acik pembe renke bazilarin cok bazilarinin leke gibi olur
Cok merak ediyorsan ozel bir jinekologa gidip ordami degilmi diye baktirabilirsin.

evet biyerdede 5-6 cm girmesi gerekir yazıyordu. doktor musun olucak mısın :) zor ama güzel iyi bi meslek :)

Back