- Konu Sahibi punkierella
-
Doktor bakire birine vajinal muayene uygulamaz ki?!
doktora gittim ama yumurtalıklarımla ilgli doktor normal bi kızlık zarın var hiçbir sorunu yok falan demişti ordan biliyorum.
arkadaşlar soru sorucam ama çok utanıyorum kızlık zarı çok kolay zarar görebilecek bi yapımıdır yani 1-2 cm le birşey olurmu?
bunu kesın olarak söyleyebılırım ,yumurtalıklarla kızlık zarı alakasız yerlerde yumurtalıklarına usg ıle bakılır kızlık zarı alttan muayene yapılır kı bakırelere alttan elle muayenede yapılmaz
sağlıklı olmazda sonuçta bunu yaşayanlar var ne bileyim ben birşey olduğunu düşünmüyorum ama yinede arada aklma geliyor :\
kızlar akıntım bide kaşıntı buna baktı arada yanma falan oluyordu. özel hastahanelerde yasak olmasın o?
Hayir.
Elinle ulasamayacagin kadar geride ince bir deri parcasidir.
İliski haricinde sert bir cisimle ancak yirtilabilir
Tabi buda yapisina gore degisir.
Esnek yapidakilerin yirtilmasi ancak dogumda olur
Hilal yapidakilerde iliski ile yirtilabilir ama cok zordur.
Kizlik zari yirtildiginda hemen kan gelecek diyede bir sey yoktur.
sonradan yazdığımı okumadın galba yumurtalrıklarıma ultrsnla baktı sorun çıkmadı zaten
sonradan yazdığımı okumadın galba yumurtalrıklarıma ultrsnla baktı sorun çıkmadı zaten
Doktor bakire birine vajinal muayene uygulamaz ki?!
Tamam bu normal. Yumurtalıklarına ultrasonla baktı. Sonra eğil kızım bide zarına bakalım mı dedi ?
internette 1.5- 2 cm yazıyor ve adet harici kanama hiç olmadı
Hayır özel hastanede paranla istediğini yaptırabilirsin.
Konu senin kaşıntın akıntın bilmem neyin değil. Ben şahsım olarak evlilik öncesi cinselliği eleştirmiyorum isteyen istediğini yapar ama böyle paylaşım sitelerinde zarım bozuldu mu diyenlere sinir oluyorum.
Biz nerden bilelim senin şeyini.
Çok tedirginsen git yine yumurtalıkların için adam söylesin sana kızlığınla alakalı şeyleri.
dalga geçmesen herhangi bi ilişki yaşamadım
akıntı olayı vs. buna baktı
internette 1.5- 2 cm yazıyor ve adet harici kanama hiç olmadı
Tamam bu normal. Yumurtalıklarına ultrasonla baktı. Sonra eğil kızım bide zarına bakalım mı dedi ?
akıntı olayı vs. buna baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?