How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlık zarı

Hayır 1-2 cm bişeyle zarar görücek bişey değildir..Sen yinede
Arama motoruna yaz istediğin soruyu o seni bilimsel olarak açıklayan bir siteye yönlendirecektir arkadaşım

insanın kızlık zarının yapısına göre değişir diye düşünüyorum.bn 2 yıllık ewliyim we hala bakireyim birde oğlum war. karmaşık değilmi =) aslında değil.ewlendiğimde bende bilmiyordum ama esnek bi kızlık zarım warmış we zar kasıklarıma yakınmış muayene olduğumda doktorum 'sadece cerrahi müdahele ile weya normal doumla yırtılır demişti.müdaheleyi istemedim.oğlumda sezeryan oldu =) ewli mutlu çocuklu we bakireyimmm :27::27::27::27::27::27:

insanın kızlık zarının yapısına göre değişir diye düşünüyorum.bn 2 yıllık ewliyim we hala bakireyim birde oğlum war. karmaşık değilmi =) aslında değil.ewlendiğimde bende bilmiyordum ama esnek bi kızlık zarım warmış we zar kasıklarıma yakınmış muayene olduğumda doktorum 'sadece cerrahi müdahele ile weya normal doumla yırtılır demişti.müdaheleyi istemedim.oğlumda sezeryan oldu =) ewli mutlu çocuklu we bakireyimmm :27::27::27::27::27::27:

şahan gökbakarın bi tiplemesi vardı koca karı kılığına girmiş evliyim çocukluyum ama bu adamdan koca olmaz hala bakireyim diyoduu o geldi aklıma :9::9::27::27:

yapısına göre değişir. bazılarının en küçük bir temasda zarar görebilirken bazılarının ilişke rağmen hiç bişey olmaz. eğer kan geldiyse zarar görmüştür. burada yorum yapanlar çok sağlıklı bilgi veremezler. doktora gitmenizi tavsiye ederim. Geçmiş Olsun.....

kanama falan birşey olmadı esnek kızlık zarım yok bunu biliyorum

biraz daha açık konusursan daha iyi yardımcı olabılırız herhangı bir ılıskı yasamadım dıyorsun ama kızlık zarım esnek kızlık zarım yok bılıyorum dıyorsun

bunu sen bılemezsın madem bır ılıskı yasamadın dıstan anlasılmaz öyle esnekmı degıl mı

Son düzenleme:
biraz daha açık konusursan daha iyi yardımcı olabılırız herhangı bir ılıskı yasamadım dıyorsun ama kızlık zarım esnek bunu bılıyorum dıyorsun

bunu sen bılemezsın madem bır ılıskı yasamadın dıstan anlasılmaz öyle esnekmı degıl mı

doktora gittim ama yumurtalıklarımla ilgli doktor normal bi kızlık zarın var hiçbir sorunu yok falan demişti ordan biliyorum.

doktora gittim ama yumurtalıklarımla ilgli doktor normal bi kızlık zarın var hiçbir sorunu yok falan demişti ordan biliyorum.

Yumurtalıkla ilgili gidip kızlık zarına baktıranı duymamıştım hiç. Hele ki söyleyen doktoru hiç duymamıştım. Bir kere devlet hastanelerde bu yasak.

Back