- Konu Sahibi punkierella
arkadaşlar soru sorucam ama çok utanıyorum kızlık zarı çok kolay zarar görebilecek bi yapımıdır yani 1-2 cm le birşey olurmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin.
Bence hamilesin.
arkadaşlar soru sorucam ama çok utanıyorum kızlık zarı çok kolay zarar görebilecek bi yapımıdır yani 1-2 cm le birşey olurmu?
insanın kızlık zarının yapısına göre değişir diye düşünüyorum.bn 2 yıllık ewliyim we hala bakireyim birde oğlum war. karmaşık değilmi =) aslında değil.ewlendiğimde bende bilmiyordum ama esnek bi kızlık zarım warmış we zar kasıklarıma yakınmış muayene olduğumda doktorum 'sadece cerrahi müdahele ile weya normal doumla yırtılır demişti.müdaheleyi istemedim.oğlumda sezeryan oldu =) ewli mutlu çocuklu we bakireyimmm
dalga geçmesen herhangi bi ilişki yaşamadım
kanama falan birşey olmadı esnek kızlık zarım yok bunu biliyorum
biraz daha açık konusursan daha iyi yardımcı olabılırız herhangı bir ılıskı yasamadım dıyorsun ama kızlık zarım esnek bunu bılıyorum dıyorsun
bunu sen bılemezsın madem bır ılıskı yasamadın dıstan anlasılmaz öyle esnekmı degıl mı
şahan gökbakarın bi tiplemesi vardı koca karı kılığına girmiş evliyim çocukluyum ama bu adamdan koca olmaz hala bakireyim diyoduu o geldi aklıma
doktora gittim ama yumurtalıklarımla ilgli doktor normal bi kızlık zarın var hiçbir sorunu yok falan demişti ordan biliyorum.
doktora gittim ama yumurtalıklarımla ilgli doktor normal bi kızlık zarın var hiçbir sorunu yok falan demişti ordan biliyorum.
Yumurtalıkla ilgili gidip kızlık zarına baktıranı duymamıştım hiç. Hele ki söyleyen doktoru hiç duymamıştım. Bir kere devlet hastanelerde bu yasak.