Kizlik zari

bende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
3
3
20
Merhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.

Merhabalar kizlar benim bir derdim var .masturmasyin yaptım şüpheye düştüm .18 yaşındayken afedersiniz mecburen ayrıntılı anlatmam gerekiyor yastıkla üzerimde hiç birsey olmadan masturmasyon yaptım sonra vajinamda yanma batma kaşıntı oldu yuruken bile acı vardi .krem sürdüm bir kaç gün içinde geçti ama bu şüphe yedi bitirdi beni doktora gitmeyi cesaret edemiyorum.arastirdim İnternet'e bazı kaynaklar parmak çişim girerse yırtılma olur kimi kaynaklr baskıyla yırtılır demiş tecrübeli bayanlardan lütfen bilgi ayrıntılı vermesini istiyorum çok kötüyüm yardımınızı bekliyorum.
Kilot olmadan nasıl yapıyorsun yastık leş gibi kuku kokar ya😵‍💫 asit dök yak sonra 🤢ulan her halin falso.

Bir şey girmeden baskıyla yırtılır diyen kaynakları atar mısın? Baskıyla falan yırtılmaz, balon mu bu patlasın.

Donsuz şekilde yastıga sürtünüyor🤮
Sürtünmekten kukuyu yara ediyor😵‍💫
Acıyınca kızlık gitti sanıyor🥴
Yaw hepsini geçtim yazmayı da beceremiyor😒
Veled dalin amin
Ben bile bakireyken zevk nasıl alınır bilmezdim millet zarlı zarlı neler yapıyor şaştım kaldım dkfkkfkf.

Ben bile bakireyken zevk nasıl alınır bilmezdim millet zarlı zarlı neler yapıyor şaştım kaldım dkfkkfkf.
Vakit değişti katibem bizim zamanımızda yastık mı vardı biz taşta yatardık hey gidi günler. Yastık bile yara ediyorken kukuyu taşa sürtsen yangın cıkardı katibem. Eski nesilden kimler kaldı be.

Yastıkla mastürbasyonu bağdaştıramadım 😂
Yastık kuru olduğu için tahriş olmuş olmayasın😂

heryere sürtmeyin be kardeşim ya:kızgın:
hafta sonu misafirliğe gitmiştim genç çocukları vardı acaba yastığım travmaya uğramış bir yastık mı abovv

X