- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.079
- 36
- Konu Sahibi Aysegullerden
Evet, kendi kendime zarar vermek korkutuyo beni sadece
Sizin hayatınız zar kan evlenmekten ibaret olmuş yahu. Psikolog paklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, kendi kendime zarar vermek korkutuyo beni sadece
((Sizin hayatınız zar kan evlenmekten ibaret olmuş yahu. Psikolog paklar.
Tabiki varYa bakire olduğun halde kan gelmezse biliyorsun öyle bir ihtimal de var. Yandın desene hemen sana bir mezar taşı ayarlayalım.
Kızım sen manyak mısın evleneceğin adamı kendin seçmiyor musun? Zar mar sormayacak adamı seçmek şu soruyu yazmaktan daha kolay. Ne korkaksın ya yani cidden kızıyorum böyle kızları görünce %90 bu kafayla evlenirsen denk geleceğin aptal ezik erkek için bana ne der diye hoplayıp duruyorsun. Kapı orada diyemeyecek kadar cesaretin yok mu?
Hiç belli olmuyor.Tabiki var
Onunda farkındayım ne yalan söliymHiç belli olmuyor.
Bende bunu yaşadım bugünAdetin 6. günü oldu diyorsunuz belki orgazm olunca kalan son adet kanı da akmış olabilir kasilmalarla birlikte. Dediğiniz şekilde bozulacağını düşünmüyorum
Aynısı benimde başıma geldi yarın doktora gidicem.KorkuyorumBundan yaklaşık 1 sene önce adetimin 6.günü çok çok az kahve gelirken mastürbasyon yaptım ve biraz kendime o anın heyecanıyla sert davrandım. Parmağımı vajina yoluna sokmadım ama o kısmıma dokundum. Ama sert dokundum. 1 saat sonra falan tuvalete gittiğimde peçete ile kendimi temizlerken çok az bozuk para boyutunda kan geldi. Daha sonra da hiçbişi gelmedi. Ertesi günü oramda ciddi yanma vardı ve ben psikolojik olarak çöktüm. Bu şekilde bozulma olmuş olabilir mi? Tecrübesiz olduğum için bu konu hakkımda bir fikrim ne yazıkkiii yok
Gittiniz mi ne dedi bende benzerini yaşadımAynısı benimde başıma geldi yarın doktora gidicem.Korkuyorum
Benim adetim bitmişti yani 1 2 yanılma payım olabilir.Elimi aşağıya götürdüğümde kan geldi ama ittirme gibi canımı yakacak birşey yapmadim.Panikledim gittim doktor savcılık olmadan muayene yapmıyor.Adet kanıdır o dedi.Muayene etmedi.Gittiniz mi ne dedi bende benzerini yaşadım
Özele mi gittiniz peki? Neden savcılık olmadan yapılmıyor ki, kimse zorla gitmiyor sonuçtaBenim adetim bitmişti yani 1 2 yanılma payım olabilir.Elimi aşağıya götürdüğümde kan geldi ama ittirme gibi canımı yakacak birşey yapmadim.Panikledim gittim doktor savcılık olmadan muayene yapmıyor.Adet kanıdır o dedi.Muayene etmedi.