Kızlık zarı

Sürtünme ile kızlık zarı bozulur mu üstünde kıyafet varken
Bu soruyu sormak icinmi soruyorsunuz yoksa gercekten cahilmisiniz .hangi devirde yaşiyorsunuz allah aşkina ya hamile kalirmiyim desen belki anlarimda kizlik zari bozulurmu birde kiyafetlerin üstünde dicek kelimem yok

cok fazla surtersen ates cikar sakincali bir durum bak arkadasinki bakislarla bozulmus. Benim bi arkadasimda namaz kilarken esen ruzgardan hamile kaldi kesin kizligin bozuldu hatta 7 aylik hamilesin
Namazı alay konusu haline getirmeniz hiç hoş değil böyle birşeyin olnayacağının sizde farkindasinizdir umarım

Namazı alay konusu haline getirmeniz hiç hoş değil böyle birşeyin olnayacağının sizde farkindasinizdir umarım
Haberlerde cikmisti izlemediniz mi? Hangi ulke oldugunu hatirlamiyorum ama kadin namaz kilarken esen ruzgardan hamile kaldigini iddia ediyodu. Cok abzurt bir durumdu tipki bu kobu gibi. Benim elestirim namaza degil namazi ve inanci kullananlara. Burada ki gibi cinsellik ayip degil ama yasadigini anlarlarsa ayip oluyor. Bende neden bamlandim diye dusunuyodum :)

Siz o şekilde ifade etmediniz ama, arkadaşım esen ruzgardan hamile kaldı diye yazmışsınız önceki yorumunuzda şimdide diyorsunuz ki hangi ülke bilmiyorum ama bir kadın bunu iddia ediyordu kendinizle neden bu kadar çeliştiniz ve bunu söyleyen her kimse inançsız bana göre yani başka bir kıyas konusu bulamadınız mı üstelik bunu ifade etme biçiminiz kötü

Fazla abartiyosunuz o an o geldi aklima onu yazdim ayrica bu tarz seyler arkadasimin basina geldi diye aktarilir genelde o yuzden o srkilde yazdim. Yazdiklarim niyetimi asmis farketmedim.

Sürtünme ile kızlık zarı bozulur mu üstünde kıyafet varken
Bence bozulmaz yıllar önce aqua kaydırağından kaydım canım cok yandı ve ınanılmaz kan geldı yıllarca psikolojim bozulmustu gerçekten bişey oldumu dıye bı cesaret doktora gittim baktırdım hıc bısey olmamıs hatta dıktır hemsıreye gösterırken baskı yaptı. O an anladım o kadar kolsy bısey olmadıgını ama benım gibi sende kafana cok takıyosan git baktır baska türlü rahatlıyamıyor insan. Doktorada kydırak falan demedım cahil görür saçmalıyorum düşünür diye sürtünme falan yasadık kan geldi bakat mısınız dedim baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…