- 5 Mayıs 2022
- 25
- 11
- Konu Sahibi zainabzainab
Hyr benimdiIyhhhh
Kardesınızın oyuncak balonu falan mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hyr benimdiIyhhhh
Kardesınızın oyuncak balonu falan mıydı
Neden normal kontrol e gidemiyorsunuz? 1 yıldır sevisiyorsunuz zar olmaz ki. Her kadın gibi gidin rutin kontroleBu detaylara girmeden bekaret kontrolüne gideceğim artık mecburen
Kanamanın zara ait olup olmadığı öenmliZar sizin için önemli mi?
Neyse en azından daha meşruHyr benimdi
Teşekkür ederim mantıklı bi cümle kurduğunuz içinBunun kenarları tırtıklı muhtemelen tahriş etti. Doktora gidin belki yara falan da yapmıştır
Bu detaylara girmeden bekaret kontrolüne gideceğim artık mecburen
Rutin kontrole gidin.Bu detaylara girmeden bekaret kontrolüne gideceğim artık mecburen
Korkuyorum dr dan yaRutin kontrole gidin.
Doktora söyleyin çekinecek bir durum yok 1 yıldır ilişkinizde kanamanizin hiç olmadığıni ama mast yaparken kanama olduğunu galiba zorladim filan deyin bakalim muayene sonrası ne diyecek doktor.
Korkma canim gerilecek bir durum yok.Korkuyorum dr dan ya
Peki o kanama zara aitse bi öneriniz var mıKorkma canim gerilecek bir durum yok.
Ilk gidiyorsan tedirgin olman normal ama kendini kasmazsan birşey olmaz.
Keşke siz de mantıklı hareket edeydinizTeşekkür ederim mantıklı bi cümle kurduğunuz için
Yapacak birşey yok yalniz penis zarı yırtmadıysa o cisim nasıl yırttı bende buna takıldım.Peki o kanama zara aitse bi öneriniz var mı
Cisim girerken zorlanmadı ama peniste zorlandığım acıdığı olmuştu ama. Hiç birnde kanama olmadı ben de kanamaya çok şaşırdımYapacak birşey yok yalniz penis zarı yırtmadıysa o cisim nasıl yırttı bende buna takıldım.
Zarin esnek değilse 1 yil içerisinde kanama olurdu(ama herkeste kanama olmayabiliyor)
Doktora mutlaka gidin tahrişten yara olmuş olabilir.Cisim girerken zorlanmadı ama peniste zorlandığım acıdığı olmuştu ama. Hiç birnde kanama olmadı ben de kanamaya çok şaşırdım
Yara olsaydı kanama devam etmez miydiDoktora mutlaka gidin tahrişten yara olmuş olabilir.
Ya bekaretten önce düşünülmesi gereken başka bir mevzu yok mu?Bu detaylara girmeden bekaret kontrolüne gideceğim artık mecburen
soktuğun şey beni tedirgin etti şu anMerhaba 1 yıldır düzenli cinsel hayatım var hiç bi ilişkimde kanamam olmadı zarımın esnek olduğunu düşünüyordum ama yakın zamanda mastürbasyon yaptım soktuğum ve kanamam oldu defalarca penis girmiş kanama olmamıştı bu kanama kızlık zarı kanaması mıdır yoksa soktuğum şey yara mı yaptı o mu kanadı esnek zar sonradan yırtılır mı
Hayır kabuk bağlamış olabilir surekli kanayacak diye birşey yok.Yara olsaydı kanama devam etmez miydi
ışıklı balon sokarken ben napıyorum demediniz de buna mı utandınız?Kontrole gitmeye çok utanıyorum
Neden nimet sokanlar bile var ki bunun şekli gayet de penise benziyorsoktuğun şey beni tedirgin etti şu an
Bu olaydan 1 hafta önce bitmişti adetimHayır kabuk bağlamış olabilir surekli kanayacak diye birşey yok.
Adet gününüz yakin mıydı peki?