- 5 Mayıs 2022
- 25
- 11
- Konu Sahibi zainabzainab
Kontrole gitmeye çok utanıyorumO zaman kontrole gidin sorun varsa ortaya çıkar yoksa da devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrole gitmeye çok utanıyorumO zaman kontrole gidin sorun varsa ortaya çıkar yoksa da devam
Sert birşey miydi acaba tahriş filan mi etti.Böyle söyleyebileceğimi sanmıyorum
Neden tarif edemeyesiniz yahu?Ne soktuğumu tarif edemem ama penise yakın bi şeydi penisle bozulmayıp cisimle bozulabilir mi esnek zar
Sertti evet inşallah tahriş etmiştirSert birşey miydi acaba tahriş filan mi etti.
Esnek zarin doğumda yırtıldığını duymuştum.
Doktora gidin mutlaka zarınız esnek mi değil mi duruyor mu öğrenmiş olursunuz.
Prezervatif takaydınSertti evet inşallah tahriş etmiştir
Kontrollu soktuysan birşey olmaz ya.Hahah şu ışıldayan balonlar var ya onun tutulduğu yerde penşse benziyor
Haha evet bunun ucu işte
Neden? Normal bir durum. ayrıca bahsettiğiniz şey gerçekseKontrole gitmeye çok utanıyorum
Bi dahaline artıkPrezervatif takaydın
Nedense başta parmak olarak okudum gibi geldi, hayret ettim. Ne kullandığınızı söylerseniz sizi mi kınayacağız, utanacak ne var anonimsiniz cinsellik başlığındayız? Şarjlı diş fırçasıyla orgazm olan var bu sitede Hem ne önemi var ki madem öyle, zar önemli olsa seks yapmazdınız?Erkek arkadaşımın penisinden çok farkşo bi şey olduğumu düşünmüyorum ama ne soktuğumu tarif edemem
Bunun kenarları tırtıklı muhtemelen tahriş etti. Doktora gidin belki yara falan da yapmıştırHaha evet bunun ucu işte
Evde var meğer evde ne cevherler varmış sjskskksmsmHaha evet bunun ucu işte
Hyr merak ettiğim penisle bozulmayıp cisimle mi bozuldu adını bilmediğim için tarif edemem dedm ama diğer mesajlarfa yazdım arkadaşın biri de foto atmış hattaNedense başta parmak olarak okudum gibi geldi, hayret ettim. Ne kullandığınızı söylerseniz sizi mi kınayacağız, utanacak ne var anonimsiniz cinsellik başlığındayız? Şarjlı diş fırçasıyla orgazm olan var bu sitede Hem ne önemi var ki madem öyle, zar önemli olsa seks yapmazdınız?
Dur yapma sakın....Evde var meğer evde ne cevherler varmış sjskskksmsm
Doktora mast yaparken biraz zorladim galiba deyin illa neyle yaptığınızı soracak hali yok bence.Bi dahaline artık
Zar sizin için önemli mi?Hyr merak ettiğim penisle bozulmayıp cisimle mi bozuldu adını bilmediğim için tarif edemem dedm ama diğer mesajlarfa yazdım arkadaşın biri de foto atmış hatta
Tutmayın beniDur yapma sakın....
IyhhhhHaha evet bunun ucu işte
Aaa gecen eylül istemisti patlak çıktıya tüh
Bu detaylara girmeden bekaret kontrolüne gideceğim artık mecburenDoktora mast yaparken biraz zorladim galiba deyin illa neyle yaptığınızı soracak hali yok bence.