- 5 Mayıs 2022
- 25
- 11
- 3
- Konu Sahibi zainabzainab
-
Esnek oldugunu düsünüyorsunuz diye ne soktunuz da is bu hale geldi?Merhaba 1 yıldır düzenli cinsel hayatım var hiç bi ilişkimde kanamam olmadı zarımın esnek olduğunu düşünüyordum ama yakın zamanda mastürbasyon yaptım soktuğum ve kanamam oldu defalarca penis girmiş kanama olmamıştı bu kanama kızlık zarı kanaması mıdır yoksa soktuğum şey yara mı yaptı o mu kanadı esnek zar sonradan yırtılır mı
Ne soktuğumu tarif edemem ama penise yakın bi şeydi penisle bozulmayıp cisimle bozulabilir mi esnek zarEsnek oldugunu düsünüyorsunuz diye ne soktunuz da is bu hale geldi?
Bir muayene sonrası doktor soyler ne oldugunu gidin bence.
Erkek arkadaşımın penisinden çok farkşo bi şey olduğumu düşünmüyorum ama ne soktuğumu tarif edememErkek arkadaşınızın penisinin parmağınızdan kısa ve ince olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen tahriştendir. Tırnağınız yırtmış olabilir.
Edit: Pardon başka bir şeyle mastürbasyon yapmış. O nesne erkek arkadaşınızın penisinden uzun mu?
Peki dr a bu durumu ne diye açıklayacağım konusunda bi fikrniz var mıEsnek zar doğumda yırtılıyor ve zorlamadan dolayı da sonradan yırtılabilir. Kanamanın ne olduğunu bilmiyorum. Eğer kendinize zarar verdiğinizi düşünüyorsanız bir doktora gidin.
Zar var mı yok mu muhabbetine giriş vol.7916464616Merhaba 1 yıldır düzenli cinsel hayatım var hiç bi ilişkimde kanamam olmadı zarımın esnek olduğunu düşünüyordum ama yakın zamanda mastürbasyon yaptım soktuğum ve kanamam oldu defalarca penis girmiş kanama olmamıştı bu kanama kızlık zarı kanaması mıdır yoksa soktuğum şey yara mı yaptı o mu kanadı esnek zar sonradan yırtılır mı
Nolur söyle ne soktun. İnşallah prezervatife nimeti takıpErkek arkadaşımın penisinden çok farkşo bi şey olduğumu düşünmüyorum ama ne soktuğumu tarif edemem
Dalga geçmenizi gerektirecek bi durum olduğunu düşünmüyorumZar var mı yok mu muhabbetine giriş vol.7916464616
Dalga geçmedim yazdığımı iyi okuyunDalga geçmenizi gerektirecek bi durum olduğunu düşünmüyorum
Bir cisim aracılığıyla mastürbasyon yaparken kanadı dersiniz.Peki dr a bu durumu ne diye açıklayacağım konusunda bi fikrniz var mı
Bilginiz yoksa yazmanızı gerektirecek bi durum yok soru sormuşum cevabı o değil yaniDalga geçmedim yazdığımı iyi okuyun
Böyle söyleyebileceğimi sanmıyorumBir cisim aracılığıyla mastürbasyon yaparken kanadı dersiniz.
Ne soktun ama farklı olarak cidden çok merak ettimErkek arkadaşımın penisinden çok farkşo bi şey olduğumu düşünmüyorum ama ne soktuğumu tarif edemem
Hahah şu ışıldayan balonlar var ya onun tutulduğu yerde penşse benziyorNe soktun ama farklı olarak cidden çok merak ettim
O zaman kontrole gidin sorun varsa ortaya çıkar yoksa da devamBöyle söyleyebileceğimi sanmıyorum
EeeeeBilginiz yoksa yazmanızı gerektirecek bi durum yok soru sormuşum cevabı o değil yani
Penis değildi diyorsunuz ama penis gibi doğal bir şey olmadığı için belki zar bozulmuş olabilir. Sorunuza gelince, dokunurken kan geldi gibi bir şey diyebilirsiniz. doktoru ilgilendirmez ne soktuğunuz, çok sorarsa vibratör dersiniz. Ne soktunuz bilmiyorum ama sivri kenarları olan sert bir şey soktuysanız zarar vermiş olabilir, yani yara olmuştur; bir süre bırakın dinlensin ama doktora gidin yine de.Peki dr a bu durumu ne diye açıklayacağım konusunda bi fikrniz var mı
Hahah şu ışıldayan balonlar var ya onun tutulduğu yerde penşse benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?