kızlık zarı

buse_122

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
68
2
27
!Normalde banada saçma geliyor parmak ucu ile kızlık zarnın bozulma ihtimali fakat ondan sonra gelişen olaylardan dolayı biraz tedirgin oldum ve yazmak istedim bu konuda bilgisizim ona göre cevaplarsanız sevinirim!
------------------------------------------------------------------------------------
başıma gelen bir olay sormak istedim o zaman adetim biteli 8 9 gün olmuştu neyse evde mast yaparken ilk kez yapıyordum parmağımın ucunu 2cm veya maks 2 buçuk cm çok bişi değil vajina deliğime soktum yukarı aşağı sanki daha çok yüzeysel olarak mast yaptım içine sokar gibi değil zaten ıslandığı için sokmak için zorlamadım bile yukarı aşağı yaptım o arada parmağımın ucu kayganlıktan dolayı giriyordu parmağımda ne kadar girdiğini hissediyordum neyse bir sorun yok kan falan gelmedi her şey tamam, sabah saat 2 3 gibi falandı bu olay olurken ,öbür gün geldi akşam saat 6 7 gibi pembe bir leke minnacık korktum araştırdım zar ile ilgili diyor ama o anda geliyor falan diyorlardı neyse korktum baya araştırdım iyice korktum öbür gün gece 11 gibi koyu akıntı geldi biraz fazla gelmişti kayısı büyüklüğünde diye tabir edebiliriz bu sefer iyice korkmaya başladım acaba diyorum zar delindi kan sonra mı geldi diye düşünüyorum ara kanama denilen şeyler varmış daha önce yaşamadım ama belki öyle olmuştur diye düşündüm yani zar bu kadar kolay bozulur mu doktora gidecek imkanım maalesef yok sizce durum nedir zarımda bir şey var mıdır ? bu pembe leke öbür gün neden gelir tahriş vb olabilir mi bozulsa o an gelmez miydi pembe leke eğer sonra gelecekse bile pembe gelmezdi diye düşünüyorum taaa 3.gün koyu geldi anlamadım

Bunu kendiniz bakarak da kontrol edebilirsiniz ben baya araştırmıştım önceden baktığımda kendime söylediğim şeyle doktorun bana söylediği şey aynıydı hatta demiştim boş yer muayne ücreti ödedim diye

Amaaaan

Meraba kızlar bn geçiçi olacam bana ne olursunuz yardım edebilir misiniz çok korkuyourm zamanım daralıyor ne yapacagimi bilemez oldum. Olan varsa yada yapanlarla konuşan olduysa bana yardım edebilir mi

Adetin kesin bitmiş miydi? Kanama bitsede bir kaç gün daha leke şeklinde akıntı devam ediyor.
Eğer yok ben temizdim,lekenmem falan yoktu diyosan zarınla alakalı gibi duruyor.
En iyisi doktora çıkman.

Kizlik zari o kadar onde olan bisey degil sanmam bozulsun sadece mast ile zorlamamissin bile sokmak icin tahris olabilir icerde kalan kan olabilir ara kanama olabilir hersey olabilir ama kizlik zari degildir

He maksimum 2.5 cm demissiniz pardon ben orayi kacirmisim o zaman kizlik olabilir

2-3 parmağımı tamamen sokabiliyorum. Daha önce penetrasyon yaşamadım. Hiçbir zaman kan gelmedi. Esnek olduğunu da sanmıyorum. Tahriş etmediğim için kan gelmiyor.

Senin tahriş olmuştur ya da içeride adetten kalan kan vb varsa parmak sonucu çıkımı falan kolay olmuş olabilir. Valla benim de zaman zaman az, çok kahverengi, pembe, koyu kırmızı gibi abuk subuk bir sürü kan geliyor. Hepsinden bir anlam çıkarmaya çalışmıyorum. Orası damarlı bir organ zaten normalde akıntı, kan vb. geliyor. Böyle keskin ayrımlar yapılamaz bence.

Ben öyle minnacık 2,5cm parmağın hele de siz hazırken, ıslakken, hissetmeden bir şeye zarar verebileceğini sanmıyorum. Boşuna kafaya takmışsınız

Sende hiç hymen yapısı yok ya da esnek.

Sende hiç hymen yapısı yok ya da esnek.
Ben ilk zamanlar parmağımın yarısını alamıyordum. Şu an bu durumdayım.

Vajinismus konularını okursan parmak ve dilatörle çalışanlar da genelde hiç kanamıyor. Hymen kanaması bana normal gelmiyor. Herkese göre değişir tabii kimisinin ameliyatla kesik atıyorlar. O derece kalın, açma yapmıyor falan. Ama normalde çoğu kadında hymen ıslaklıkla, zorlamadan kanamaz zaten ben böyle düşünüyorum. Okuduklarım da o yöndeydi. Asla kanayacağını düşünmedim

Kanayan bi arkadaşımı etiketliyorum o zaman. Benim o işler karışıktı çok anlamadım ama kanayan kanıyor yani tahrikle cart curt alakalı bir şey degil. KudrAlobar Vajinismus konularını da okumadım ihtiyac duymadığım için.

Hiç zorlanmadım, gayet zevkine vararak, endişesiz ıslanarak yaşadım ilk ilişkimi acı da çekmedim ama kanadım. Aynı şekilde yaşayan hatta hiç acı çekmediği halde yaşadığı kanamayı “tavuk boğazlamış gibiydi” diye anlatan arkadaşlarım da var. Kanayacağı varsa kanıyor yani, öyle rahat olmaya, ıslanmaya falan bakmıyor.

Bi de vajinismus antremanı örneği vermiş ya dilatör deneyen asıl gerim gerim gerilmez mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…