• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

sunshinee06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
8
1
86
31
Merhaba kızlar,
Mast. Sonrasında akıntımda kan gördüm. Sonra vajina duvarına peçeteyi sürdüğümde çok az kan oldu. İlk gittiğim Dr zarda çentik olduğunu ilk birlikteliğimde kanama ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söyledi. (çentiği bana gösterdi) Daha sonra gittiğim Dr ise hiç bir problem olmadığını söyledi. Kanamanın vajina duvarından kaynaklanabileceğini söyledi. Bu durumdan ötürü psikolojim bozuldu. Kendi kendime zarar verdim. Ve sürekli şüphe içinde yaşıyorum. Bir doktora daha gitmeli miyim? Hekimler arası neden görüş farklılığı olur:( Çentik varsa diktirmeyi önerir misiniz?

Merhaba kızlar,
Mast. Sonrasında akıntımda kan gördüm. Sonra vajina duvarına peçeteyi sürdüğümde çok az kan oldu. İlk gittiğim Dr zarda çentik olduğunu ilk birlikteliğimde kanama ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söyledi. (çentiği bana gösterdi) Daha sonra gittiğim Dr ise hiç bir problem olmadığını söyledi. Kanamanın vajina duvarından kaynaklanabileceğini söyledi. Bu durumdan ötürü psikolojim bozuldu. Kendi kendime zarar verdim. Ve sürekli şüphe içinde yaşıyorum. Bir doktora daha gitmeli miyim? Hekimler arası neden görüş farklılığı olur:KK43: Çentik varsa diktirmeyi önerir misiniz?
Evlendinz mi

Back
X