Kızlık zarı

Tansu koca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
2
0
1
26
Uzun bir ilişkim vardı. Hiçbir zaman ilişkiye girmedik. Ama öpüşürken elimi ön kısmıma götürdü. Parmağını soktuğunu ve neden kan akmadı dedi. Fazla soktum falan dedi ama ben hiçbir şey hissetmedim acı falan Korktum lavaboya gittim peçeteye çok az bi kan geldi. Daha sonrasında araştırdım biraz kolay bozulacak bir şey değil dediler.Bir daha da hiç gelmedi . Ama içimde bir korku yaptığım şeyi kabullenemiyorum. Lütfen yardımcı olun

Nasıl yardımcı olalım? Seni buradan muayene edemeyiz ki ? En doğrusu içinin rahat etmesi açısından bi uzmana muayene olman

Gitmek istiyorum ama doktorun bana bir tepki vermesinden korkuyorum. Hiçbir şey yapmadım olay nasıl gerçekleşti anlamadım bile.

Abi iğrenç ya.
Kızlık zarını soğan zarı gibi bişi sanmış herhalde.

İşte bukadar önemsiz bir detay ....
parmakla bile bozulabilecek birşey...
Hayatını karatacak kadar mühim bişey değil.
Çokta hayati anlamlar yüklemeye gerek Yok

Bazılarının ki çok çabuk bozulur bazıları da çok esnek olup doğumda bozulur. Bence seninki bozulmuş. Illa ilişkiye girmek gerekmez parmakta yeterli bozulması için. Muayne olmanı öneririm.

Gitmek istiyorum ama doktorun bana bir tepki vermesinden korkuyorum. Hiçbir şey yapmadım olay nasıl gerçekleşti anlamadım bile.

Doktorlar tepki göstermezlerki:):) icin rahat olsun bir jinekoloğa git suanda irtalama 200 300 arasi muayene ucretleri
Ama devlet hastaganesi degil tabiki hatahaneler yazili bir belge olmadan bakmazlar...

Back