• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Superwomangirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
40
2
1
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben daha önce hiç bir erkekle önden ilişki yaşamadım fakat kışlık zarımın yırtıldığından korkuyorum çok küçükken 11 yaşlarında meraktan kalem sokmuştum ama sadece 1 cm kadar herhangi bi kanama olmamıştı olsa çok iyi hatırlardım sonuçta korktuğum için aklımda kalırdı ama ben evlendiğimde kan gelmez diye çok korkuyorum iyice paranoyaklaştım yatıyorum kalkıyorum aklımda hep bu var sizce yırtılmış mıdır bu kadar kolay mıdır yırtılması lütfen benim içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin evlendiğim kişi bana inanmaz diye çok korkuyorum sevgilime bile sordum kan gelmezse ne yaparsın diye oda benden şüphelendi sanırım ama gerçekten yapmadım :(((

İçinizi rahatlatabilecek tek kişi bir jinekolog kadın doğum uzmanıdır . Bu endişeyle bu şekilde yaşamanız için bir sebep yok gidin muayene olun

Yırtılmış ise de korkulacak bir durum yok beden sizin bedeniniz ve kendinizden eminseniz kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz .

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben daha önce hiç bir erkekle önden ilişki yaşamadım fakat kışlık zarımın yırtıldığından korkuyorum çok küçükken 11 yaşlarında meraktan kalem sokmuştum ama sadece 1 cm kadar herhangi bi kanama olmamıştı olsa çok iyi hatırlardım sonuçta korktuğum için aklımda kalırdı ama ben evlendiğimde kan gelmez diye çok korkuyorum iyice paranoyaklaştım yatıyorum kalkıyorum aklımda hep bu var sizce yırtılmış mıdır bu kadar kolay mıdır yırtılması lütfen benim içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin evlendiğim kişi bana inanmaz diye çok korkuyorum sevgilime bile sordum kan gelmezse ne yaparsın diye oda benden şüphelendi sanırım ama gerçekten yapmadım :KK43:((
Yırtılmış.Artık bakire değilsin.

kışlık zarımın yırtıldığından korkuyorum ((
Bunun bir de yazlık olanı var o duruyordur, kış düğünü yapma, yaz düğünü yap, kan gelir o zaman.
Tıp eğitimi almamış, açıp bakamayacak insanlar size burdan böyle bir konuda nasıl yardım edebilir? Mantıklı tek bir öneri var, (doktora gitmen) onuda kabul etmiyorsun.

Back