- 23 Ağustos 2016
- 99
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi Sinem aydogan
neden kontrol etme ihtiyacı duydunuz ki.. Bekar kızlar bu şekilde özel durum belirtmeden kontrol edilmiyor çünkü.Merhaba daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim ama doktora gittim kızlık zarımın yırtık olduğunu ve %90 kanamamın olmayacağını söyledi ve adetim yeni bitmişti. Böyle bişey başına gelen varmı
kendi kendine nasıl bozulacak anlamadım ki .Kolay bozulan birşey değil ..Nişanlıyım ve etrafımda herkes bunlarla alakalı şeylerden bahsediyor korktum ve gittim anneminde haberi var yarın devlet hastanesine gidicez ordanda aynı şeyi derlerse ne yapacağımı bilmiyorum
Yaşadım bende ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum üzerimde kıyafetlerim vardı ama ve adettim o dönem biraz üzerimden şiddetli bi şekilde bişeyler yaptı sonra bi kan hissettim ama adetmiydi kızlık mıydı bilmiyorum işte gittiyse kızlığım gittikendi kendine nasıl bozulacak anlamadım ki .Kolay bozulan birşey değil ..
yüzeysel bir ilişki falan yaşadınız mı daha önce ?
öyle pantolonun üzerinden bozulacak birşey değil ki. Başka bir doktora daha görün derim.Yaşadım bende ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum üzerimde kıyafetlerim vardı ama ve adettim o dönem biraz üzerimden şiddetli bi şekilde bişeyler yaptı sonra bi kan hissettim ama adetmiydi kızlık mıydı bilmiyorum işte gittiyse kızlığım gitti
anlamadım. doktora gittim zarım yırtılmış %99 kanamaz yazmışsınız . şimdi de bakmadı dıyorsunuz.Doktora gorundum oda içine bişey girmeden bozulacak bişey değil dedi kolay değil yani dedi ama bakmadı o yüzden kafamda hep soru işareti var
Aynen bunu diğer doktor söyledi yani oraya bakıp ta burası kanama demek yanlış doktor bunu bilemez dedi ki dediğim gibi kesinlikle ilişkim olmadı yanianlamadım. doktora gittim zarım yırtılmış %99 kanamaz yazmışsınız . şimdi de bakmadı dıyorsunuz.
Kanamaz diyen doktorun harıcınde gittiginiz doktor mu dedi bunu
İnşallah bu doktor gibi onlarda öyle bişey demez gerçekten korkuyorum cinsel ilişkiyi tamamen yaşamadan böyle yırtık oluşturma çok uzulurumKızlık öyle kolay bozulmaz pantalon içinden felan saçma , kızlığın bozulması için ya düzgünce ilişkiye girmiş olmaz yada kendince masturbasyon yapmaya çalışan gereksizlerden olmazlazım.
Doktor raporun olduktan sonra evliliğinde birşey olmaz nişanlınla bu durumu paylaş zaten evleneceğin zaman nikah yapmak istediğinde alttan kontrol ediyorlar kızmısın değilmisin diye doktor raporu veriyorlar o senin en büyük kanıtın
Bazı rahimler soğuştan oluyor kızlık zarın zaten bozulamaz benim söylediklerim dışında önce kendi doktorundan rapor al daha sonra nikah zamanında zaten alırsınİnşallah bu doktor gibi onlarda öyle bişey demez gerçekten korkuyorum cinsel ilişkiyi tamamen yaşamadan böyle yırtık oluşturma çok uzulurum
Doğru diyosunuz bi bakmak gerek teşekkür ederim cevaplarınız icinBazı rahimler soğuştan oluyor kızlık zarın zaten bozulamaz benim söylediklerim dışında önce kendi doktorundan rapor al daha sonra nikah zamanında zaten alırsın
Orası tabiki öyle ama erkek işte laf anlatamazsın kiİyi de sevgili arkadaşım kızlık zarı çok esnek olup doğumda bozulan da var herkesten kan gelecek diye bi kaide yok ki... zaten az bir kan gelse bile o da dağılıp gidebilir ilişkiye girip girmediğine bu kadar takılıyorsa eğer kandan ziyade darlıktan yavaş yavaş açılmasından anlar ilk olduğunu.. sana da güvenmeyecekse ömür boyu çekilmez zaten
Dürüstlüğün geçer akçe olmadığı yerde senin de dürüst olman işleri kötüye çevirecekse başka çareler düşün o zaman keşke isim soyadınl açmasaydın üyeliği dışardan herkes üye olmasa da okuyabiliyo biliyosun değil miOrası tabiki öyle ama erkek işte laf anlatamazsın ki
Yok kendi ismim değil ne yapmalıyım kiDürüstlüğün geçer akçe olmadığı yerde senin de dürüst olman işleri kötüye çevirecekse başka çareler düşün o zaman keşke isim soyadınl açmasaydın üyeliği dışardan herkes üye olmasa da okuyabiliyo biliyosun değil mi