Merhaba arkadaşlar, 16.01.24 tarihinde erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir yakınlaşmamız oldu. Kayganlaştırıcının etkisi ile ikimizin de anlamadığı şekilde sanırım uç kısmı vajinama girdi. İkimiz de girme durumunu anlamadık. Kanın geldiğini hissedince o korku ile ayağa fırladım. Her şey 5 saniye de oldu. Sanki bir yerim kesilmiş gibi kan boşalmaya başladı. Üç gün boyunca da peçede ile sildiğim de bazen kan bazen leke geldi. 4. Günden sonra ise her ikisi kesildi. Bugün tam bir hafta oldu ve beni başka korku sardı.Ya hamile kalırsam… Evet saçma gelecek bu korku size biliyorum ama kaygılarım yüzünden mantıklı düşünemiyorum. Erkek arkadaşım boşalma olmadığını söyledi. Sonrasında olsa ben de görürdüm zaten. Ama bu sefer de zevk suyu geldiyse 5 saniye içinde diye kendimi yiyip bitiriyorum. Ayın 1 gibi regli olmam lazım ama inanın bir haftadır mantıksız düşüncelerden uyku uyuyamıyorum. Tüm yargılamalara ,eleştiriye açığım ama nolursunuz soruma cevap da verebilir misiniz Böyle bir risk olabilir mi?