• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari yardim

Xxxsanr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
15
0
6
Kizlar onceden baska bi yerde acmistim pek cevap gelmedi lutfen bilgili olanlar yazsin ben bir hafta once iliskiye girdim ve kizligimi kaybettim asiri bir kanama oldu yani koyu renkte ve bi kac damla degil kan goleti diyebiliriz fakat tamamen girmedigi halde neyse evli degilim ve ailelerimiz tanisiyor ablamin ogrenmesinden korkuyorum acikcasi cunku agdacimiz baska yere tasindi artik agdami ablam yapiyor yirtik agda da belli olur mu biraz degisiklik var sanki bir daha iliskiye girmeyi dusunmuyorum cunku bir hata olarak oldu yani ucu girdigi halde kanamaya basladi ne yapmam gerek kizlar?

Demekki senin kızlık zarı çok on taraftaymis ve ucu girmesine rağmen bekaretini kaybetmissin ve merak etme doktor olmayan kimse kolay kolay anlamaz eğer yıllardır cinsel ilişkide bulunuyo olsaydın belli olurdu ama sorun yok kimse anlamaz korkma

Demekki senin kızlık zarı çok on taraftaymis ve ucu girmesine rağmen bekaretini kaybetmissin ve merak etme doktor olmayan kimse kolay kolay anlamaz eğer yıllardır cinsel ilişkide bulunuyo olsaydın belli olurdu ama sorun yok kimse anlamaz korkma
Cok tesekkur ederim biraz icim rahatladi yok zaten bir daha yapmayi dusunmuyoruz genisme olmamasi icin darlik acisindan ayni gibi zaten umarim bir sey olmaz

nasıl yani, bellı olur mu?:KK53: senın kızlık zarı vajinanın ucunda herhal...
Hayir yani demek istedigim tamami girmedi ucundan biraz ileri bir kere girdi ve bozuldum anlamadik bir sey aci bile hissetmedim o anin sokuyla

Back
X