Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ettim iyi cekersen anlaşılabilir dedi ama mecburdum bu konuyu hic anlamiyordm korktum muayene oldum ama yinr korkuyorm ne yapcam bilmyormNormalde bile bekaret kontrolü yapmıyorlar doktorlar fotoğrafla nasıl yaptılar bunu anlamadım ?
Sen kizlik zarini goremezsn ki doktor anlar onu bozulmamis demisse bozulmamistirMerhaba derdimi şöyle anlatayım ben 22 yasindayim 18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum ama kızlık zari bilmiyordum aklima gelince cok korkmaya basladim canli muayene o olmadan once fotoğraf ve video bir kac jinekologa yolladim bazisi centik var dogal dedi kanaman olur dedu sadce biri 9 yönünde bir yirtik var gibi dedi ama ikinci fotografa normal gibi dedi en son dayanamadim canli muayene oldum 10 saniye bile surmedi doktor kızlık zarimin anuler oldugunu bozulmamis oldgunu söyledi sknti olur mu dedm olmaz kenarlar etli dedi ben aynadan bakinca sadce yanlar dudaklari acinca dudaga yapisiyo bir parca ama kizlik butun görünüyor aceba zedelenmis olup doktor bütün olarak görünce bozulmamış mi demistr hocam yardim edin lutfen zedelenme dahi olsa doktor soylemez miydi? Burayada yazmak istedim aceba benim gibi derdi olan ve sonuc alan var mi istedim çünkü bu konu bni cok etkiliyor
Fotoyu yolladın mı yoksa kendi telefonundan mı gösterdin ?Rica ettim iyi cekersen anlaşılabilir dedi ama mecburdum bu konuyu hic anlamiyordm korktum muayene oldum ama yinr korkuyorm ne yapcam bilmyorm
Saat 24.00 da balkabağı var ona bincen sabah 9.00 yönünde prens gelip seni öpücek aman sakin sert öpmesin kızlıgın çentik vadi şeklinde vaardd diye yırtılır o çokomelli bi ayrıntıMerhaba derdimi şöyle anlatayım ben 22 yasindayim 18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum ama kızlık zari bilmiyordum aklima gelince cok korkmaya basladim canli muayene o olmadan once fotoğraf ve video bir kac jinekologa yolladim bazisi centik var dogal dedi kanaman olur dedu sadce biri 9 yönünde bir yirtik var gibi dedi ama ikinci fotografa normal gibi dedi en son dayanamadim canli muayene oldum 10 saniye bile surmedi doktor kızlık zarimin anuler oldugunu bozulmamis oldgunu söyledi sknti olur mu dedm olmaz kenarlar etli dedi ben aynadan bakinca sadce yanlar dudaklari acinca dudaga yapisiyo bir parca ama kizlik butun görünüyor aceba zedelenmis olup doktor bütün olarak görünce bozulmamış mi demistr hocam yardim edin lutfen zedelenme dahi olsa doktor soylemez miydi? Burayada yazmak istedim aceba benim gibi derdi olan ve sonuc alan var mi istedim çünkü bu konu bni cok etkiliyor
Kurcalama bozarsın manasında miDoktor sıkıntı yok dediyse yoktur da
Foto yollamasan iyiymiş neyse olmuş artık
Fazla kurcalama
Aynı kulak kaşıntısına benzer bi durum ya bu kaşıdıkça kurcaladıkça zevk alır falan ne me lazımKurcalama bozarsın manasında mi
Bir insan neden meraktan parmağını orasına burasına sokar ki? Meraktan demeyin bari şuna zevkten, şehvetten falan deyin. Kızlık zarının sağlık açısından bir önemi yok, o yüzden önemli değil zedelenmiş olup olmaması.18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum
Bileceginizd3n degil ayni durumu yasayan varmi diye sordum ben kardesim herseyin hayırlısıbizim doktordan daha iyi bileceğimizi düşünüyorsan evet bozulmamış hayırlı olsun
Asla onun için degil ki ben 22 yasindayim bunu kac yil onc3 yaptm bir defa nerden bileyim ben kizlik zari var orda bilincinde olsam asla yapmazdım amacim o olsaydı surekli bu yasa kadar yapardım lutfen on yargılı olmayin bir bayansinz sizde böyle yorum yaparak daha cok karsi tarafi kiriyorsunuz yapmayın lütfen ne çektiğimi bilseniz bu yorumunuza pişman olurdunuzBir insan neden meraktan parmağını orasına burasına sokar ki? Meraktan demeyin bari şuna zevkten, şehvetten falan deyin. Kızlık zarının sağlık açısından bir önemi yok, o yüzden önemli değil zedelenmiş olup olmaması.
Başkası yazsa bunu inanır mısınız? Bu devirde 18 yaşına bile gelmeden öğreniyor her şeyi çocuklar. Orada zar olduğunu bilmiyordum demeyin komik oluyorsunuz.Merhaba derdimi şöyle anlatayım ben 22 yasindayim 18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum ama kızlık zari bilmiyordum
18 yaşında birisinin kızlık zarından haberi yok öyle mi? Peki kızlık zarının olduğunu kaç yaşında öğrendiniz? Ayrıca öğrenene kadar kendinizi kaç kere meraktan parmakladınız? Bunları bilmemiz önemli şimdiMerhaba derdimi şöyle anlatayım ben 22 yasindayim 18 yaşında faln bilincsizde meraktan vajinama orta parmagimu sokmustum ama kızlık zari bilmiyordum aklima gelince cok korkmaya basladim canli muayene o olmadan once fotoğraf ve video bir kac jinekologa yolladim bazisi centik var dogal dedi kanaman olur dedu sadce biri 9 yönünde bir yirtik var gibi dedi ama ikinci fotografa normal gibi dedi en son dayanamadim canli muayene oldum 10 saniye bile surmedi doktor kızlık zarimin anuler oldugunu bozulmamis oldgunu söyledi sknti olur mu dedm olmaz kenarlar etli dedi ben aynadan bakinca sadce yanlar dudaklari acinca dudaga yapisiyo bir parca ama kizlik butun görünüyor aceba zedelenmis olup doktor bütün olarak görünce bozulmamış mi demistr hocam yardim edin lutfen zedelenme dahi olsa doktor soylemez miydi? Burayada yazmak istedim aceba benim gibi derdi olan ve sonuc alan var mi istedim çünkü bu konu bni cok etkiliyor