ben de evlenince kanamam olmadı çok zor oldu ilk ilişkimiz hatta doktora gittik 2 gün sonra bir krem falan var mı rahatlatan diye kadın alttan muayene etti ve zarın yırtılmamış dedi ama kanaman olur dedi bir de krem verdi. yani o zorlamaya bile kanamam olmamıştı düşünün artık bir hafta boyunca denedik denedik en sonunda oldu ama bir damla bile kan gelmedi inanamadık. eşim de öyle anlayışlıdır ki kendinde hata olduğunu falan düşündü garibim çok destek olduk o zamanlar birbirimize ama yine de diyorum ki iyiki doktora gitmişiz de doktor zarımın yırtılmadğını söylemiş eşim takmaz kafaya öyle şeyleri ama ileride ne olacağını bilemeyiz sonuçta.
illa boyle guvensiz bi adamla evlenmek istiyorsa gururunu ayaklarinin altina atip doktora goturmesini istesin.. kac cesidi var bu zarin..
bir de evlenmeden birlikte olmasi dezavantaji cunku adam evlenmeden benle oldu acaba baskasiyla da olmusmudur diye dusunuyor olabilir...
Hala basit basit işlerle uğraşan kafadayız,
Evlenmeden önce beyefendi kızla beraber olabiliyor,kanama olmayınca sorun oluyor,
insanlara ne dedi acaba,ben evlenmeden önce onu test ettim bozuk çıktı mı dedi,
Terbiyesizlik,vicdansızlık,gerilik bu başka bişey değil,,
Sonra genç kızlar da toplumda zarar görmemek adına başka tür ilişkileremüsade ediyorlar acaip ilişkiler peydah oluyor yazık..
Kadın olmak ne zor..
böyle cahil erkekler olduktan sonra ... bir kere aşırı esnek zarlar çocuk doğurmasına rağmen bile kanamayabilir. her zar kanayacak diye bir durum yok. ayrıca bazen ilişkiden 1 hafta sonra bile durduk yere zar kanayabilir. nişanlı bile olsa evlilik öncesi ilişkiyi zaten tasvip etmiyorum. ne aceleleri vardı yani. bu konuda uzman yazılarını nişanlısına okutursa sorun belki biraz çözülür.
pislik yaratıklar kedilerine gelince senede kaç kişiyle olurlar ondan sonra kadının zarı esnek kanamadı diye bide namus namus foturdanlğı yaparlar .......... sanki ekekte namus kavramı serbest asıl o kız onu almasın
hehehehe deli güldürdün benı ya alemsn vallahııstemıyoruz bızde elıne kız elı değmemiş helal süt emmiş çocukları beklıyoruz hahahaha
hehehehe deli güldürdün benı ya alemsn vallahııstemıyoruz bızde elıne kız elı değmemiş helal süt emmiş çocukları beklıyoruz hahahaha
ne alaka ya ben herbişeyi yapp kadındaen ufak leke görmeye tennüzüledemeyen beyinlere gıcık oluyorum önnce bi kenilerine baksınlar bunnlar
canım saygı duymaktan ve arkdsıma yardım etmekten başka çarem yok malsef..olan olmş artık dönüşüde yok ne yazıkki..nişanlısı çoğu konuyu bzden çok daha fzla bılen bırı oyuzdende çok sasrdık baya hassaslastım dusunemedım bı an gıbı konuşmlar oldu oguvensızlıği yasatmış olduğu ıcınde malsef onunda dönüşü yok arkdsım bana guvenmeyen bırıyle devam edemem dıyo muayeneden sonra kendı sorununu anlayacak o yondede ıcı rahatlar sonrada ilişkisini bıtırecek hemen zaten bıttıde..
arkadaşınız için çok üzüldüm. aslında arkadaşınıza biraz da kızıyorum. neden evlenmeden önce böyle bişeye kalkışır ki.. belki kanaması olacaktı ve nişanlısı vefat edecekti yada başka bir durum gelecekti başına .. o zaman bu durum hayatını nasıl etkileyecekti .. neyse yargılamak kesinlikle bana düşmez. ama arkadaşınız doktora gidip kendisi için muayene olmalı ve durumu nişanlısı olan sözde namus namus diye tutturan adama açıklasın. veeeeeeee koysun onu kapının önüne sakın bu adamı affetmesinmadem bu kadar namuslusun niye evlenmeden kalkışıyosun bu işe , insan değer verdiği birisine bunu yapar mı.. bir arkadaşımın komşularının kızı evlenmeden önce beraber olmuş nişanlısıyla. nişanlısı neden bunu ona yapmış biliyo musun kızdan emin olmak istediği için..... [/QUOT
bende yargılayamam yaptığınıda doğrulayamam olanla ölmüşe gerckten çare yokmuayeneden sonra dediğin gibi canım zaten bırakacak gidelim öğrenelim de ne var ne yok ondan snra bilinçli birşekilde hareket ederiz.ah ya üzüldüm o kızada neler var baksana ne dıyebilirimki yazık günah terbıyesizlık o anda ıyıydı ama dımı !! çok sinirlerim bozuldu benmde
bazı kişilerin kızlık zarı esnek oluyo bi arkadaşım elazığlı biriyle evlendi ilk gece kan gelmemiş eşi hemen doktora götürmüş niye kan gelmedi diye kızlık zarı esnek demiş doktor ve doğumda zar yırtılmış o zaman bide arkadaşımın eşi arkadaşımın bacağını kesmiş kan gelmeyince onlarda adetmiş kanlı çarşafı gösteriyolarmış
şok geçiriyorum nasıl ya kızın bacağını kesiyo çarşaf göstermek için birde ayyy cahilliğe bak ya dondum kaldım
offf.. çok can sıkıcı gerçekten...
illa kan mı gelmesi lazım arkadaş!!!
adam anlamaz mı yaaa ilk mi değil mi!
sene 2012 ama hala her bakıre olan kısıden ılıskı sırasın da kesın kanama olacagına ınanan zıhnıyetler de var.
ne yazık kı hala cahıl zıhnıyetlerle aynı toplum da yasıyoruz
arkadasınıza yazık valla .boyle bır adamla evlılık yaparsa cok uzulurum ınan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?