• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı ve ortaya çıkan problemler:( bize yardım ederseniz çok mutlu oluruz

gerckten oyle dusunceli doktor nerde var ya inş.karsımıza cıkarda rahatlarız..nişanlısı doktor eğer ıstediğimiz gibi davranıp konuşursa ıyı yaklaşırsa zaten kesinlikle inanır ama arkdasım bundan sonra nasıl olur orası ortada psikolojık olarak yıkıldı bir kere.bırde bu doktor korkusunu yasıyor..bırcok seyi kendi kendine aşmaya çalışıyor desteğe ihtycı varken olmadığı için nişanlısını afedemez..

vallahi devlet hastanelerinde almazlar zaten hic ugrasmasın tip tip bakıyor doktorlar ben bir kere karsılastım erkek doktordu adamı dısarı cıkarttırdı hemen

walla canm benden de evlendğm zmn kan gelmedi.kendmi kötü hssetmştm yanlş düşünür mü acaba dye...çnkü benm eşim doğulu ve namus kavramı braz anormal deneck boyutta :) kendi kendme nye gelmedi ya nasıl yani fln derken o bna kızmştı "ben sorun yapmamışm sen sorun yapıosun saçmalama olabilir böle bşy kızlk zarın esnektr mutlaka "demişti o beni rahatlatmıştı...çünkü beni tanıordu ve güvenp güvenmemesi gerektğni biliordu....nişanlısına hayret ettm şu an .nye dersen hem hayatndaki insanı erkekler tanır bilir neyin ne olduğunun farknda olurlar yani..ikncisi de madem kızlk bu kdr önemlymş ne dye dha nikahna grmeyen kızın günahına griormuş..uyuz oluyorum böle adamlara.......

ahh canım benmm oyle guzel özetledin ki su durumu ağzına sağlık.ben açıkcası bu sekilde bır tepki gösterdiğine de hala inanamıyorum.asla boyle bırı değildi aslında..ama hayrlısı boyleymiş.evlendıklerınde demekki en ufak bırseyde yanlz kalacakmş canım arkdasım:(( neyse önce su muayene ısını halledelim de rahatlasın guzelce ondan sonra devamını hallederiz inş.sağol tatlmm ya gerckten çok iyi geliyo bu yorumlar..

Ya allah askına kızlar akıllarınızı baslarınıza devsırın su erkek mılletını tanımadınızmı daha evlenmeden bırlıkte oluyorsunuz kızlık zarını problem yapıp sıze guvenmeyen adam sızı yarı yolda dada bırakır hamıle kalsanız benden oldugu ne malum dıye ıftıra bıle atabılır erkek mılletı ıste her b.k beklenır:19:

vallahi devlet hastanelerinde almazlar zaten hic ugrasmasın tip tip bakıyor doktorlar ben bir kere karsılastım erkek doktordu adamı dısarı cıkarttırdı hemen

tatlm zaten devlet hastanelerinı hıc dusunmedik.tepkiler orada dahada cok gelir bırde kalabalıksa hıc olmaz..daha da kotu olmasın arkadsım.o tepkileri kaldıramaz çnkü..

Ya allah askına kızlar akıllarınızı baslarınıza devsırın su erkek mılletını tanımadınızmı daha evlenmeden bırlıkte oluyorsunuz kızlık zarını problem yapıp sıze guvenmeyen adam sızı yarı yolda dada bırakır hamıle kalsanız benden oldugu ne malum dıye ıftıra bıle atabılır erkek mılletı ıste her b.k beklenır:19:

aynen oyle tatlımm ama ben hala soktayım acıkcası oyle tatlı dılle oyle anlayşlı oyle guzel yaklaşıyorduki tüm olaylara yıllardır tanıyoruz bırde bunuda atlatamadık zaten nasl olur ya dıyıp duruyorz ama oluyomş işte insanoğlu bu...gercklerı bırkez daha yasayarak öğrendik tecrube oldu ne yapalım bunları dusunemıyorz suanda zaten sadece doktor ve muayeneye odaklanmş durumdayız..:(

Gece gece cok sınırlendım:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:nekadar assalayıcı bır gen kız ıcın nekadar ozel bisey kızlıgını bır erkege vermek ama nısanlınız bunu hıc haketmemıs hemde hıc:47:

ciddiymisin:(((( of yaa iyice stres yaptık..kimin naısıl olduğunu nereden anlayacğz ki şmdi.özel gayet ıı de ne bilim umarım o bakışlara çok maruz kalmadan bu işten sıyrılırız..

Gece gece cok sınırlendım:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:nekadar assalayıcı bır gen kız ıcın nekadar ozel bisey kızlıgını bır erkege vermek ama nısanlınız bunu hıc haketmemıs hemde hıc:47:

haketmediğini görmek ayrı bır yıkım oldu arkadsım ıcın tatlım..neye üzüleceğini neye yanacağını sasrdı resmen.üstelik aileleride herseyi tamamladı.düğün salonu ev esyaları takılar falan baya hersey tamamlandı bu sorundan kımsenın haberı yok daha..her turlu kötu bı durum..:(

aynen oyle tatlımm ama ben hala soktayım acıkcası oyle tatlı dılle oyle anlayşlı oyle guzel yaklaşıyorduki tüm olaylara yıllardır tanıyoruz bırde bunuda atlatamadık zaten nasl olur ya dıyıp duruyorz ama oluyomş işte insanoğlu bu...gercklerı bırkez daha yasayarak öğrendik tecrube oldu ne yapalım bunları dusunemıyorz suanda zaten sadece doktor ve muayeneye odaklanmş durumdayız..:(

bısey soluyeyımmı erkekler gorunduklerı gıbı degıller kendılerını cok guzel saklıyolar cok ıyı gosterıp rol yapıyolar kopruyu gecene kadar evlendıkten sonra nıye degısıyolar bu erkeklerın 100de 99 u hepsı bundan evlenmeden bır erkegı tanıyamazsın asla tanıyamazsın

tatlm zaten devlet hastanelerinı hıc dusunmedik.tepkiler orada dahada cok gelir bırde kalabalıksa hıc olmaz..daha da kotu olmasın arkadsım.o tepkileri kaldıramaz çnkü..

yok canım doktordan tepki gelmez zaten kim nerden bilecek icerde ne olup bittigini bir doktor bir siz bende kadın dogum doktoruna gittigimde doktor bekarmısın diye sordu evet dedim ilişki yasadınmı dedi hani bekarsan yasamamıssındır demiyor sana ona gore muayne edicek cunku siz gidersiniz arkadasın der ilişki yasadım ama kan gelmedi tedirgin oldum kontrol ettirmek istiyorum bazı yerlerde savcılıktan izin gerekiyor yazıyor eger oyleyse onları hazırlar gelir muayne olur..ozel bir doktor bulsun yada ici rahat etmiyorsa arasın telefonda danıssın eger rapor veriyoruz savcılıktan izin almanız gerekir derse islemleri halleder gider cozum cok yani

bir doktor sitesinden gelen soruya doktordan cevap
hiçbir hastane elinize rapor vermez..istiyorsanız,savcılıga başvuracaksınız,onlar hastaneye sevk edecek..o şekilde..kişisel basvuru ile olmaz..

haketmediğini görmek ayrı bır yıkım oldu arkadsım ıcın tatlım..neye üzüleceğini neye yanacağını sasrdı resmen.üstelik aileleride herseyi tamamladı.düğün salonu ev esyaları takılar falan baya hersey tamamlandı bu sorundan kımsenın haberı yok daha..her turlu kötu bı durum..:([/QUOTE
BURDAN KENDIMIZE PAY OLARAK NE CIKARIYORUZ GENC KIZLARIMIZ? NISANLIDA OLSAK EVLENMEDEN KARSIMIZDAKINE ASLA GUVENMIYORUZ MECBUR EVLENICEK SIMDI YA EVLENDIKTEN SONRA AYRILSA DAHAMI IYI AMAN NEYSE KOTUYU CAGIRMIYALIM UMARIM MUTLU OLURLAR.YAPICAK BISEY YOK

bısey soluyeyımmı erkekler gorunduklerı gıbı degıller kendılerını cok guzel saklıyolar cok ıyı gosterıp rol yapıyolar kopruyu gecene kadar evlendıkten sonra nıye degısıyolar bu erkeklerın 100de 99 u hepsı bundan evlenmeden bır erkegı tanıyamazsın asla tanıyamazsın

yazık gerckten ayıp ya onca zamanın hatırı bıle yok nekadr basıt ve aşağılık bır sekılde yasam bu..olan benm arkadsım gbı huzurlu yuva ısteyenlere oluyo:( çıkmazın içine soktu bizi ya..arkadsım sey dedi doktra gıdıcem çok korkuyorum ama yınede gıdıcem benim dediğim gbi doktorda aynı seylerı soyleyecek biliyorum işte ozman bır daha yanıma gelmeyeceksın dedi şimdi arıyo sureklı benmle herseyını pylaşabılceğini bılıyorsun busekilde nasıl kestırıp atarsın bu durumu aramızda en guzel sekilde halledices tamam gitme doktora çok hassaslaştım ltfen her zamnki gbi guzel guzel konuşalım olurmu dedi..

bir doktor sitesinden gelen soruya doktordan cevap
hiçbir hastane elinize rapor vermez..istiyorsanız,savcılıga başvuracaksınız,onlar hastaneye sevk edecek..o şekilde..kişisel basvuru ile olmaz..

yok tatlım hıc oyle svcılıkmış falan buyutmeye gerek yok.rapor ıstemıyorz sadece bıze doktor desınki esnek oyuzden yada sebebı her neyse bukadarı bıle bıze yeter

yok tatlım hıc oyle svcılıkmış falan buyutmeye gerek yok.rapor ıstemıyorz sadece bıze doktor desınki esnek oyuzden yada sebebı her neyse bukadarı bıle bıze yeter

peki nisanlısıylamı gidecek neticede adam inanmıyor doktordan duymak ister sanırım

haketmediğini görmek ayrı bır yıkım oldu arkadsım ıcın tatlım..neye üzüleceğini neye yanacağını sasrdı resmen.üstelik aileleride herseyi tamamladı.düğün salonu ev esyaları takılar falan baya hersey tamamlandı bu sorundan kımsenın haberı yok daha..her turlu kötu bı durum..:([/QUOTE
BURDAN KENDIMIZE PAY OLARAK NE CIKARIYORUZ GENC KIZLARIMIZ? NISANLIDA OLSAK EVLENMEDEN KARSIMIZDAKINE ASLA GUVENMIYORUZ MECBUR EVLENICEK SIMDI YA EVLENDIKTEN SONRA AYRILSA DAHAMI IYI AMAN NEYSE KOTUYU CAGIRMIYALIM UMARIM MUTLU OLURLAR.YAPICAK BISEY YOK

eevet canım benım hersey dahada cok çıkmaza gırebilir.bu guvensızlık sorununu umarın aşabilirler..öncelikle problemız bu ve sonrasında dktor muayenemiz:(( bende daha once hıc bukadar tedrgn olmamiştım.acıyacakmı doktor nasıl tpki gsterecek nereye gıdıces nasıl yapıcas kafam karıstık ıyıce elimden geldiğincede arkdasıma yardımcı olmak ıstıyorum sızden destek ve bilgilerinizi alarak..

bende gidicem tatlım nısanlısıda gelir buyuk ıhtımal..gelmese bile gideceğimizi bılecek sonuçta doktorun soyledıklerını tekrarlarız bılmıyorm cnm bnm

telefona falan kaydedin bari doktorun sesini bakarsın sizede inanmaz yazık kızın psikolojiside altust olmustur

gerckten oyle dusunceli doktor nerde var ya inş.karsımıza cıkarda rahatlarız..nişanlısı doktor eğer ıstediğimiz gibi davranıp konuşursa ıyı yaklaşırsa zaten kesinlikle inanır ama arkdasım bundan sonra nasıl olur orası ortada psikolojık olarak yıkıldı bir kere.bırde bu doktor korkusunu yasıyor..bırcok seyi kendi kendine aşmaya çalışıyor desteğe ihtycı varken olmadığı için nişanlısını afedemez..

arkadasin kendinden eminmi olay bitmistir,o nisanlisida halt etmis...:47:
kiz ona guvenip kendini teslim ediyorda o kiza guvenip ilki olduguna neden inamiyor ay sinir oldum...

Son düzenleme:
Ne kadar doğru söyledin erkekler evlendikten sonra gerçek yüzlerini çıkartıyorlar.

Back